hirdetés
2010-06-09 22:34:00
Bookmark and Share

Az a helyzet, hogy innen bizony kimaradt vagy 6-700 km. Egyszerűen nem videóztam, csak keveset és az sem lett jó. Erről az időszakról később az életrajz íróim majd találgatásokba bocsátkoznak.

Valahogy így:

Hogy hol járt ez idő alatt, az rejtély. Feljegyzéseiben arról esik szó, hogy, meglátogatta Andorrát, de ha valóban ott járt, miért nem videózott, mikor sokkal jelentéktelenebb helyekről is megemlékezett klipjeiben? Egyes szakértők arra gyanakszanak, hogy a kieső időszakot Barcelonában töltötte és a Rémet igyekezett likvidálni. Mások szerint átmeneti tudatkiesésben szenvedett és egy szellemi másállapotban motorozott el Toulouse-ig. Ismét mások arra gyanakszanak, hogy UFO-k rabolták el és megszondázták az agyát. Azt kutatták az Univerzum egy távoli tájáról érkezett idegenek, hogyan lehet valaki ilyen hihetetlenül szellemes, mindemellett ilyen szerényen visszahúzódó. Állítólag a Világmindenség fő problémáinak megoldása is az ő fejében lehet. Miután mindazt az ismeretet megszerezték, amire szükségük volt és még a Motorrevü következő laptervét is, szabadon eresztették, fogságának emlékeit pedig kitörölték az elméjéből.

Kérem, bocsássák meg nekem a klip legelején azt a nyűgösséget, amit majd látnak-hallanak, nagyon fáradt lettem a felvétel idejére, azon a hídon eddig állandóan barátságtalanul bántak velem.
Az, hogy a mondanivaló sem túlságosan összeszedett, szintén a fáradtság rovására írható. Összevághattuk volna kerek egésszé, de így életszerűbb.
Kérem, fogadják el így.

A túra teljes leírása az alábbi linken található:
http://www.motorrevu.hu/beszamolo/del-franciaorszag-vizhajto-tura


Címkék:  utifilm , canal du midi

(3 szavazat)   Megtekintve: 21042010-06-23 13:55:13

Isten és a Diversion hozta köreinkben Bakoszilard úr! :-)

2010-06-19 16:48:29

Tisztelt Jmezo!!

Igaz, igaz amit írnak a srácok, eltüntem, de vissza is jöttem, miután közöltem, hogy I'll be back!
Szóval volt egy Németországi tanulmányút és akkor nem nagyon voltam jelen a fórumon, de visszatértem egy Yamaha XJ 600 S Diversion nyergében.

2010-06-16 12:23:43

A Szilárd régi/új. Régen is írt, akkor még nem volt motorja, majd eltűnt és visszatért egy régi XJ Diversionnel. Mostmár motor(bicikli)s

2010-06-14 23:27:02

Hangszóró!

Én ideálisan feledékeny vagyok mindenféle dologban. Nekem nincsenek megúnt és elcsépelt dolgok, én mindent elfelejtek, nekem minden új. Az is az lesz, ha megtudom Bakoszilard motorját.
Te új fiú vagy itt a blogban?

2010-06-14 22:46:15

Szilárd még fiatal, könnyen felejt....de az Öregebbjei..........

Le vagy bukva Gazduram! Mármint, hogy nem olvasod rendszeresen a fórumot! Tudniilik a Szilárd lova fajtáját firtató kérdésből fugáztam le, mint kezdő burkoló a tapétát. . . . . . .

2010-06-14 17:30:05

Bakoszilard!

Hurrá, győz e szeretet! Győz az értelem! Győz a megértés! Győz a megbocsátás! :-)
Nem alapítunk szektát?
Feloldoztál e sorokkal. Már kezdett nyomasztani, hogy nem tudtam kellőképpen megmagyarázni a szituációt, amelyben született az a szerencsétlen mondat. De akkor spongya reá!
Mivel űzöd a friss motorosságot?

2010-06-13 21:58:24

Bocs, nem akartam én ebből ekkora ügyet csinálni, csak megjegyeztem...Természetesen nincs harag meg stb. csak mivel már lassan 20 éve kerózok és látok nap mint nap felháborító dolgokat, csak gondoltam, hogy a 2 keréken közlekedők, legalább ők ne szidják egymást. Mert ugye mi vagyunk a legkissebbek a közlekedésben. Természetesen nem is gondoltam komolyan amit írtam, csak...hirtelen felindulás volt Nem akarlak magamra haragítani titeket, mert igaz hogy friss motoros vagyok, de azért a bicajosokat tűzzel-vassal védem és fogom is. Bocs, ebbe beleszülettem, fertőzött vagyok és nincs vissza út.

A túráért és a videókért természetesen elismerésem, kedvcsináló és szórakoztató. Köszönöm.

2010-06-11 16:20:09

Kedveseim!

Annak ellenére, hogy az én cenzúrázatlan klipem indított be a kerékpáros témát, szerintem tényleg nem kellene általánosítanunk. Akkor sem, ha velünk, motorosokkal is sokan ezt teszik. Persze az általánosításoknak vannak kedvező formái is. Pl. : "Ti motorosok olyan jó fejek vagytok, meg olyan vagány dolog ez a motorozás, hadd legyek a barátnőd."
Ez például egy kedvező általánosítás.
Szóval, mi is azt a bringást jegyezzük meg, aki valami disznóság miatt felhívja magára a figyelmet. A többi normális százezret meg nem. Mintha nem is lennének. Ismerős, ugye? Velünk ugyanígy van.
Szóval, hadd kérjek még egyszer elnézést tőlük. Csak azokra, akkor és ott vonatkozott a kijelentés, csak a barátságtalanokra. Egyébként rondán nézett a gyalogosok egy része is.
Lehet, hogy velem volt a baj? Napszemüveget kellene cserélnem? :-)

2010-06-11 10:48:14

Ja, nekik mindenhol elsőbbségük van...piff. Oda is szoktam neki kiáltani zebrán, ha nem engedem át, hogy majd, ha leszállsz róla, átengedlek legközelebb...addig meg nincs elsőbbséged!

2010-06-11 10:17:40

Ja... Mondhatunk itt sok minent, de biciklin is ismerni kéne sok mindent, nem csak azt a bizonyos tévhitet ami ilyenkor nekem is szoktak kiabálni "nekem van elsőbbségem" pfff... na persze....

2010-06-11 10:07:33

Bakoszilard!

Röstellem, igazad van. Nem szabadott volna ilyet mondanom. A büdös jelzőt természetesen képletesen értettem, mert nagyon barátságtalanok voltak. És türelmetlenek. A hídon gyalogosan álltam, nem kerékpárút volt, hanem olyan izé... normális kis híd, ami nem autóknak van. És benne volt az is, hogy fáradt voltam, és ez néha igazságtalanságokra ragadtatja az embert. A másik: nem magamért tettem! Én ugyanis egy küldetést teljesítettem, hogy tájékoztathassam Olvasóinkat, és ennek a küldetésnek állt útjába a toulouse-i kerékpárosok kis hányada.
Szilárd!
Kérlek, tolmácsold a kerékpárosok világának őszinte bocsánat kérésemet. Ezúton megkövetem őket.
Csak ne üssék el többet a zebrán zöld lámpánál a barátnőmet. :-)

2010-06-11 05:20:35

Az bizony! Hovatovább benyalintottál magadnak! De ezt ne szégyelld, sokan szeretnék ám, csak nem elég hajlékonyak. . . . . .
Attól tartok, most már kizárólag éhezéstől felpuffadt hasú szomáliai kisgyerekekről, saját vérében fetrengő terrorista elhárítókról és vízbe fulladni készülő kismamákról fogok csak írni a hozzászólásaimban, hogy egy kicsit komolyabban vegyetek. . . . . . de lehet időnként említést teszek egy autó által eltaposott bánatos szemű kiskutyáról, aki a neki dobott kenyérhajért hálás kéznyalást akar adni, de a lebénult hátsó lábait maga után húzva esélye sincs utolérni az adományozó kezet. . .

2010-06-10 17:04:47

Ez most miért nyalizás? Kösz, nem annak szántam. Akkor letekerem én! Na ez önnyalizás?

2010-06-10 14:53:18

FeR1: nyalis vagy! Más: mind a motorosok, mind pedig a biciklisták között vannak idióták ugye. Ne általánosítsunk, ha szabad kérnem...

2010-06-10 14:08:42

És szerintem a Jani letekeri neked simán az általad meghirdetett távot, sőt után le is ökölvív szívesen

2010-06-10 13:50:42

Hű Szilárd ez kemény volt! Bár soxor tele van velük a tök rendesen, főleg itt Pesten, ahogy közlekedni tudnak, iszonyat Ugye most, hogy motorra ültél, azért nem a biciklis gyakorlatot alkalmazod?

És Jani!

Ez fantasztikus volt! Azok a csodálatos tájak! Mi a főnököd e-mail címe? Hadd írjak neki, hogy évente négyszer küldjön el ilyen utakra(én is megyek szívesen), hadd olvassam, hadd igyam szavaidat.
A biciklistákkal kapcsolatban pedig ne zavartasd magad! Tökéletesen igazad van. Hogy lehet így bánni egy messziről jött vándorral? Tűrhetetlen, csoda, hogy ilyen nyugodtan, ilyen jól kezelted a dolgot. Minden elismerésem érte. Csak így tovább, Jani!

2010-06-10 13:27:46

Meg talán nem a kerékpárúton kellene megállni pózolni, valószínű én is rád csengetnék

2010-06-10 13:25:42

Micsodaaa.....büdös biciklisták?????? Ezt kikérem magamnak és a társaimnak, igaz hogy büdösek vagyunk kb 150-200Km tekerés után, de akkor is....
Ez nagyon nem tetszett. megnézném szívesen, hogy ha leteker ennyit - ha egyáltalán tud ennyit tekerni - akkor milyen szaga lenne neki.
Összeegésszében

2010-06-10 13:16:03

"Rgary!

Ezeket honnan szedted? A képről?" Igen, ha már Alien-es képet tettél fel magadról....
Egyébként téged a megpróbáltatások vonzanak igazán úgy látom, ezért járod a világot, indulsz a Bamakón stb. Minek írjunk a főnöködnek, hiszen javarészt magad vagy az..... Dicsérni esetleg szidni meg mindenki tud, de az építő kritika, na azt nem kaphatsz mindenkitől. Tőlünk sem, mert mi mindent csak kifigurázunk, és komolytalanok vagyunk...
Itt van mindjárt hangszoro.... Mentettem... Gyáva vagyok...

2010-06-10 11:37:21

Na jó legyen, kicsavarom szavaid... egy picit... hamár a főnöknél meg a melónál tartunk, állást keresek! De komolyan!
Amúgy meg igazad van, tényleg szép volt. De az igazat megvallva a bunkó embereket lehet csak igazán kihasználni. Inkább mesélj róla milyenek voltak a csajok!

2010-06-10 11:13:19

Mindenkinek!

Szerintetek nem valami ilyesmi kommentet kellett volna küldenetek, hogy:

Jani!
Ez fantasztikus volt! Azok a csodálatos tájak! Mi a főnököd e-mail címe? Hadd írjunk neki, hogy évente négyszer küldjön el ilyen utakra, hadd olvassuk, hadd igyuk szavaidat.
A biciklistákkal kapcsolatban pedig ne zavartasd magad! Tökéletesen igazad van. Hogy lehet így bánni egy messziről jött vándorral? Tűrhetetlen, csoda, hogy ilyen nyugodtan, ilyen jól kezelted a dolgot. Minden elismerésünk érte. Csak így tovább, Jani! Vagy Mező, mert hogy ez az elterjedtebb.

Na, szerintetek nem valami ilyesmit kellett volna írnotok? Persze távol álljon tőlem, hogy presszionáljam bármelyikőtöket is.

2010-06-10 11:07:33

Hangszóró!

Hűűű, ez nagyon egyben volt... :-)

A letarolt szülőszemekről: iszonyatosan frusztráló tud lenni, amikor október elején úgy motorozol szőlőskertek között órákat, hogy egyetlen szemet sem lelsz. Itthon legalább fennmarad egy csomó szem - mit szem, fürt - hogy töppedjen. Na, az aztán mézédes és laktató. Nem színes eiffel-tornyos, meg szajnás prospektusokkal kell csalogatni a turistákat Franciaországba, hanem fent kell hagyni egy kis szőlőt! De azt már nem! Mi?!

2010-06-10 11:05:40

FeR1!

Semmi bajom nem lett volna, ha:
- mosolyognak rám
- kedvesek velem
- meghívnak egy kávéra
- vagy vacsorára
- örökbe fogad egy gazdag francia bortermelő
A GPS szoftverét frissíteni kell, akkor egész jó. Ritkán használom, de akkor általában jól jön. Például beírod, hogy vigyen A-ból B-be, de csakis másodrendű utakon. Fantasztikus helyekre lehet így eljutni. Tény: figyelni kell rá.

2010-06-10 11:05:07

Rgary!

Ezeket honnan szedted? A képről?

2010-06-10 08:11:43

Frankón lebarnult meg leszálkásodott a Mező Jani.....

2010-06-10 07:39:01

Szép hely ez, meg mint hallom, érdekes is! Szinte festő ecsetjéért kiált az általad vázolt gondolatsor, mikor a proletariátus vérén meggazdagodott büdös burzsoá kerékpárosok felsőbbrendűségük teljes tudatában egy szót sem szólva és mosolyogva nemes egyszerűséggel lerohanják a bunkók hídját, miközben letarolt szőlőszemeket eszegetnek. . . .

2010-06-09 23:15:08

Ja és az alienes kép nagyon tetszik!!! Ha újjászületnék, ilyen szeretnék lenni. Igazi csajozós külső És hogy alvamotorozó, azt nem tudom, de az állvamotorozó az lehet, úgy hallottam a Tenerén gyárilag is jól lehet állva motorozni.

2010-06-09 23:13:05

Na, büdös biciklisták! Háhá...egy gyönyörű iskolapéldája annak, hogyan kell a különböző eszközökön közlekedő embereket összeugrasztani Na meg a proletariátus és burzsoázia...
A GPS-hez annyit, hogy egyszer használtam, akkor is elvezényelt a francba, pedig tudtam, hogy nem arra, de gondoltam, hátha én tudom rosszul. Utána csak ennyi volt: Cica, légy szi b@szd ki az ablakon és köszönöm apudnak, hogy kölcsönadta Jobb a papírtérkép...

A hozzászóláshoz be kell jelentkeznie! BEJELENTKEZÉS >

Rosszul tette a biciklis, hogy elvette a motoros kulcsát

Nem értjük, hogy mire volt jó ez a húzás >>>

Lélegzetelállító jövőkép a BMW-től

A német gyártó tényleg nagyot álmodott >>>

Pánikfékezés 270-ről

Plusz egy-egy születésnap a két motorosnak >>>

Nem is olyan könnyű megállítani egy sofőr nélkül guruló motort

>>>

Vietnámi robogós az utca királya

A védőangyala lábát neki is rá kellene szögezni a vállára >>>

További videók >>
Kiadja a Media City Magyarország Kft. | 1053 Budapest, Kecskeméti u. 5. | Tel: 225-2390
MediaCity Magyarország Kft.
CHIP Online / Családi Lap / Digitális Fotó / Műszaki Magazin / IPM


Legnépszerűbb motorok: Honda CBR 125 R Aprilia RS 50 Yamaha YZF-R1 2009 Aprilia RS 125 Yamaha XT 660 Z Ténéré Suzuki DL650 V-Strom Aprilia SR 50 LC - 1997 Honda XL700V Transalp Honda CB600F Hornet 2005- Suzuki SV650 2003- Yamaha TDM850 1996- Aprilia SR 50 DiTech Factory R Honda CBF 600 S 2008- Yamaha Vmax 2009- Suzuki GSR 600 Yamaha YZF-R125 Suzuki GSX-R1000 K9 Yamaha XV535 Virago Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 2008- Kawasaki Ninja 250 R Honda CBF500 Suzuki DR-Z 400 SM 2005 Honda CBR1000RR Fire Blade 2009 Yamaha XT1200Z Super Ténéré Kawasaki ER-6n Kawasaki Z750 2008 Honda VFR 800 2003- KTM 1190 RC8 R 2009 Kawasaki ZX-10R Suzuki GSX-R600 2006-2007 BMW R 1200 GS 2010 Honda VTX 1800 Triumph Tiger 1050 BMW S 1000 RR 2010 Moto Guzzi V7 Classic 2008 Honda CBF125 2009 Honda Hornet 600 Yamaha XJ6 Diversion 2009 Suzuki Intruder C 1800 R Kawasaki ER-6n 2009 Suzuki GSX-R 600 K8 MV Agusta F4 Derbi Senda DRD Pro SM / Enduro Honda CBR600RR 2005-2006 Yamaha SR125 1997- Yamaha XJ6 2009 Suzuki B-King Honda VTR250 2009 Kawasaki KLR650 / R Suzuki GSR750
És ezt olvasta már?Bezár