Rovat

A verseny utolsó körében bukott Szvoboda Stribróban

A cseh bajnokság utolsó előtti versenyén. 200 méterrel a cél előtt bukta el a biztosnak látszó győzelmét.

Lorenzo első helyre hozta be a Ducatit

Lorenzo óriási csatában győzte le Marquezt az Osztrák Nagydíjon.

Marquez indul az élről

Szoros volt az élharc, Marquez két ezreddel előzte meg Doviziosot.

MotoGP Spielberg hétvégi menetrend

Mutatjuk az edzések, időmérők és a verseny kezdési időpontjait.

Kakuszi Ádám a Sachsenringen is pontokat szerzett

A H-Moto Team csapata ez elmúlt hétvégén is ott volt a versenypályán, mégpedig Brno-ban, ahol a MotoGP sztárjai előtt, a világbajnokság betétfutamaként álltak rajthoz az ADAC Junior Cup ifjú tehetségei. A csapat 15 éves tehetsége, Kakuszi Ádám ezúttal is remekül helyt állt, hiszen a 16. rajthelyről indulva végül a 11. helyen végzett, megismételve a Sachsenringen bemutatott bravúros pontszerzését. A csapat azonban nem pihenhet, hiszen a hétvégén Ádám - szintén a MotoGP sztárjai előtt - Spielbergben, míg Kovács Bálint 11-én a Hungaroringen, a Magyar Bajnokság következő fordulójában gurul pályára. Utóbbi helyszín azért is fontos a csapat életében, hiszen a verseny helyszínén rendezik meg a H-Moto napot.

Dovizioso az élen végzett

A Cseh Nagydíjon Dovizioso első helyre hozta be a Ducatit.

Dovizioso indul az élről

Dovizioso idén először a pole pozicióban, Rossi és Marquez követi.

Kovács Bálint utcai pályán is dobogós lett

A H-Moto Team 16 éves tehetsége élete első utcai versenyein mindkétszer a második helyen zárt Schleizben, az IDM Suzuki Cup 2018-as sorozatának legutóbbi állomásán, míg csapattársa, Györfi Alen duplázott az Alpok-Adria Sorozat rijekai versenyhétvégéjén.

Élete első utcai versenyére készül Kovács Bálint

A H-Moto Team 16 éves tehetsége győzelemre készül Schleizben, az IDM Suzuki Cup 2018-as sorozatának következő állomásán.

Alpok Adria - Számadó Máté Grobnikban is dobogóra tör

Máté ma ünnepli 13. születésnapját, de az elkövetkezendő időszak nem a lazításról fog szólni, hiszen pénteken már szabadedzés, szombaton és vasárnap pedig egy-egy verseny vár a fiatal motorosra.

Czepó Donát és Vincze Martin nem pihen - újabb sikerek

Hétről hétre megmérettetnek a Chrobák tanítványok. Közel két hete a nemzetközi utánpótlás bajnokság hazai fordulóján diadalmaskodtak a Chrobák Motorsport Egyesület versenyzői, majd a rá következő héten már Csehországban húzták a gázt. Pisekben, a Budapesttől közel 500 km-re lévő városban rendezték a Cseh bajnokság soron következő fordulóját. Ebben a bajnokságban csapatunkból Czepó Donát és Vincze Martin tudott rajthoz állni, mert csak kettőjük motorja felel meg a cseh kiírásoknak.

Kakuszi Ádám remekül szerepelt a Sachsenringen

A H-Moto Team 15 éves tehetsége a 11. helyen végzett az ADAC Junior Cup versenyén a Sachsenringen, ahol a Moto GP betétfutamaként állhattak rajthoz a fiatalok.

Magyar csapat magyar versenyzője nyert a VB-előszobájában

Szvoboda Bence és a peresztegi HTS Team sikerét hozta a ADAC Motocross Masters sorozat negyedik állomása. Magyar csapat első ízben, magyar versenyző majd' 10 év után diadalmaskodott Európa egyik legnívósabb bajnokságának királykategóriájában.

Marquez ismét a dobogó tetején

Marquez a szezon kilencedik győzelmét szerezte meg a Sachsenringen.

MotoGP Sachsenring - hétvégi program

Németországba érkezik a MotoGP mezőnye a hétvégen, mutatjuk az edzések, időmérők és futam kezdési időpontjait.

Aranyeső a Chrobák csapatnál

Az elmúlt hétvégén a hazai Kakucs ring adott otthont a Nemzetközi utánpótlás bajnokság harmadik fordulójának. Izgalmas hétvégének néztünk elébe, hiszen minden hazai motoros várta ezt a futamot, mert sokat edzenek rajta a magyar gyerekek. Az időjárás okozott váratlan pillanatokat, volt olyan futam a legkisebbeknél, ahol a futam második körében kezdett esni az eső, de szerencsére a néha borús, esős hétvégét a Chrobák Motorsport Egyesület versenyzői végül aranyesőre váltották.

Kovács Bálint két nap alatt háromszor a dobogón

A H-Moto Team 16 éves tehetsége mind az IDM Suzuki Cup 2018-as sorozatában, mind a Magyar Bajnokság euroringi futamán második lett, míg Kakuszi Ádám a példaképe, Marc Marquez előtt bizonyíthatja tehetségét a hétvégén a Sachsenringen.

Erősen kezdett Sebestyén Peti, új csapatával a PTR Hondával

Misanóban debütált Sebestyén Peti a CIA Landlord Honda csapatnál és azonnal megmutatta, hogy rengeteg benne a potenciál az új motorral.

Kovács Bálint győzni megy Zolderbe

A H-Moto Team 16 éves tehetsége újabb sikerrel szeretné megőrizni összetettbeli első helyét az IDM Suzuki Cup 2018-as sorozatában.

Fantasztikus győzelemmel tért vissza Szvoboda Bence

Két hónap kényszerszünet után a dobogó tetejére tért vissza a HTS Team klasszisa. Ez volt karrierje első királykategóriás győzelme Csehországban.

Korábbi cikkeink