Rovat

Ellátás közben lopták el a mentőmotoros pénztárcáját a VIII. kerületben

Sérült ellátása közben tűnt el egy mentőmotoros pénztárcája Budapesten szombaton, a délelőtti órákban, amikor egy combnyaktöréshez riasztották - közölte az Országos Mentőszolgálat.

Tartalomjegyzék: 2018/7

A Motorrevü júliusi számának teljes tartalma megtekinthető a cikkben.

ONYX elektromos café racerek

A elektromos motorkerékpárok a 70-es és 80-as évek népszerű mopedjeire hajaznak. Teljes nosztalgiával tölti el az embert, hiszen tényleg nagyon hasonlít egy Babettára!

Automata kuplung az MV Augustától

Az új SCS rendszer (SCS - Smart Clutch System) először a Turismo Veloce 800 Lusso modellbe kerül majd bele.

Ilyen volt a 19. Open Road Fest

Az északi partot elárasztották a vasparipák, teljesült egy családapa álma, egyszerre dobbantak meg a rockrajongó szívek, amikor felhangzottak a Metallica dalai négy cselló tolmácsolásában - mozgalmas nappal, számos meglepetéssel és felemelő pillanattal zárult a 19. Open Road Fest. Nézzük a legeket!

Idén 4. alkalommal kerül megrendezésre A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás

Idén negyedik alkalommal kerül megrendezésre A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulás és az azt követő rendezvény.

Interjú: Bódis Ricsivel

Bódis Ricsit évek óta a magyar motorsport egyik legígéretesebb tehetségeként emlegetik. 2013-tól a European Junior Cupban, majd a Superbike-világbajnokság tehetségkutató versenysorozatában versenyzett, ment a Superbike-világbajnokság Superstock 600-as kategóriájában és az Alpok-Adria sorozatban.

Szombaton ismét túrázunk!

Ha kíváncsi vagy egy komoly magyar motor gyűjteményre és ráérsz a hétvégén, akkor tarts velünk Dömsödre. Itt megtekintjük Kovács Gyula gyönyörű és páratlan gyűjteményét, ami amúgy nem nyilvános. A hosszú éveken át tartó szenvedélyének gyümölcsét, melyben nagyon ritka és különleges magyar motorok is találhatók, most a résztvevőknek bemutatja.

Elindult a 19. Open Road Fest

Szerdán kora délutánra több száz motoros szállta meg az alsóörsi kempinget, ezzel hivatalosan is elindítva a 19. Open Road Festet. A legszerencsésebbek már első nap elvihették egy rövid túrára a legújabb Harley-Davidson modelleket, a kemping hamar élettel telt meg, 17 órától pedig a koncertek vették át a főszerepet.

Az MV Agusta csatlakozik a Moto2 világbajnoksághoz

Az MV Agusta csatlakozik a Moto2 világbajnoksághoz a Forward Racing Team-el.

Szombaton Suzuki rekordkísérlet a Hungaroringen

Suzuki motor tulajdonos vagy? Akkor neked is ott a helyed!

Hugyecz Erik három forduló után is hibátlan

Hugyecz Erik magabiztos motorozással nyerte meg a magyar motokrosszbajnokság harmadik állomását is. Nyáregyháza, Kiskunlacháza és Kaposvár után maximális pontszámmal vezeti az Élsport MX2-es kategóriát a nyári szünet előtt.

Programajánló – Június

Összegyűjtöttük, hogy milyen programra érdemes elmenni kedvenc kétkerekünkkel júniusban.

Elrajtolt az idei Man TT - már az edzésnap áldozatot követelt

A superbike-osok a Man-sziget aszfaltcsíkjain hatalmas tempóban mennek. Az ezres gépekkel felsorakozó pilóták olykor 210 km/h-nál is nagyobb sebességgel vágtáznak, így nem mondható életbiztosításnak ez a verseny.

Startvonalnál hazánk legnagyobb motoros és zenei fesztiválja

Sok ezer motor veszi az irányt Alsóörs felé, hiszen június 6-án kezdetét veszi a 19. Harley-Davidson Open Road Fest. Egy gyors felmérés szerint a fesztiválozók kb. 1 millió kilométert tesznek meg a kapuig, a Balaton partot meghódító vasparipák pedig összesen több mint 9000 tonnát nyomnak majd. A fesztivál apropóján hazánkba látogat az Apocalyptica és a Canned Head, színpadra lépnek a legzúzósabb hazai zenészek, motoros és lovas kaszkadőrök kápráztatják majd el az összegyűlteket, sőt a legszerencsésebbek egy felejthetetlen leutazással, vagy akár egy saját Harley-val is gazdagabbak lehetnek.

BMW 9Cento koncepció motor

Karcsú, könnyű és kompakt gépnek ígérkezik a BMW prototípusa.

Bemutatkozik az új játékszer a Honda CRF450L

A Honda új, kettős küldetésű, terepen és közúton egyaránt otthonosan mozgó modellje a CRF450R krosszmotor alapjaira épül. Masszív, kis tömegű, modern futóműelemekhez kapcsolódó vázában fejlett, alacsony fordulaton is roppant erős hajtómű bújik meg, ami éppoly tartós és időtálló, mint a többi alkatrész. Elsőrangú összeszerelési és anyagminőségének köszönhetően egyedülállóan megbízható a CRF450L, és szervizintervallumai is páratlanul hosszúak.

Suzuki motorod van? Akkor itt a helyed!

A Suzuki Világrekord kisérletet június 9-én szombaton rendezik meg, melynek a HUNGARORING versenypálya ad otthont, ahol kizárólag Suzuki motorkerékpárral lehet részt venni a programokon, hiszen csakis a közös erő és az együttes megmozdulás révén fogja siker koronázni a világ szintű rekordkísérletet.

Rendőrségi civil elfogóautós projek

Több olyan esetről is hallani lehetett, ahol autósok és motorosok beszámolója szerint a rendőrök hétköznapi személyautóval nagy sebességgel szinte letolják a szabályosan közlekedőket az útról, majd pedig gyorshajtás miatt megbüntetik őket.

Korábbi cikkeink