Rovat

Motorost gázoltak halálra Szegeden

A szegedi Móravárosi körúton gázoltak halálra péntek reggel egy motorost, az érintett szakaszt a rendőrség lezárta. Fokozottan figyeljünk egymásra!

Kémfotókon az új BMW F850GS ADVENTURE

Lencsevégre kapták a 2018-as BMW F850GS Adventure-t, ősszel érkezik

Az öt legdrágább dirtbike

Dirtbike, krosszmotor, a határba csapatás érzése! Milyen jó feeling amikor csak úgy megyünk cél nélkül árkon, bokron keresztül. Sokaknak közülünk biztosan volt legalább egy igazi pusztajáró gépe. Most össze gyűjtöttük az öt legdrábább ilyen motort.

Rendkívül sikeres volt a Suzuki Motofest

Az ingyenes pályamotorozásra és vezetéstechnikaitréningre regisztrált mintegy 1.500 fő. Az egyúttal cs aládi élmény nappá is fejlődött esemény felhívására több mint 2.500 látogató érkezett a Hungaroringre, ahol nem mindennapi bejelentésre és felhívásra is sor került!

78 éves korában elhunyt a salakmotorozás királya

Az új-zélandi motoros rekordját a mai napig nem tudták megdönteni.

Idén 4. alkalommal került megrendezésre a SUZUKI-OBB MOTOFEST

Minden évben egyre nagyobb érdeklődés fogadja a SUZUKI-OBB MOTOFEST rendezvényt. Több, mint másfélezer érdeklődő volt kíváncsi, az ingyenes pályamotorozáson pedig közel ezren rótták a köröket a Hungaroring aszfaltján

MV Agusta Brutale limitált kiadás

A frissített 2018-as Brutale 800 RR, most 140 lóerős és teljesíti az Euro4 normákat

Citadella motoros találkozó beszámoló

A Citadella Motoros Felvonulás időjárástól függetlenül minden hónap első szombatján délután indul a Citadella parkolóból.

A Husqvarna bemutatta 2019-es gyerek motocross gépeit

A kétütemű TC 50, TC 65 és TC 85 kisgépek ötvözik a prémium technológiát és a csúcskategóriás alkatrészeket, hogy a fiatal riderek megtapasztalhassák első igazi versenygépüket.

Jön az új típusú havi motoros matrica!

Kedvezményes havi matrica bevezetése motorosok részére 2018. május 1-től

MotoGP Argentína – a hétvégi menetrend

Mutatjuk a hétvégi események időpontjait

Megújult 2018-ban a világszerte népszerű PCX125

PCX125 minden idők egyik legsikeresebb Honda motorkerékpárja, 2010-es bemutatkozása óta több mint 140 ezer példányban kelt el Európában.

Yamaha FJR1300 az észak-írországi rendőrség szolgálatában

A japán cég szerződést kötött az észak-írországi rendőrséggel újabb motorkerékpárokra, az új gépeket előkészítették a szállításra, ahol a Honda Pan Európát váltják le a típussal.

A legnagyobb Ducati Monster találkozó új rekordot döntött

Összesen 517 Monster vett részt a Sunday Ride Classic nevű felvonuláson a Paul Ricard pályán. A felvonulást a Ducati Monster 25. évfordulójának alkalmából rendezték.

Enduró motivációs videó

Jók ezek a motivációs videók, az endúrózás szerencsére nem korlátozódik csupán a jó időre így aki kedvet kap a csapatáshoz csak nyeregbe kell pattanjon, irány a terep és jöhet egy kis dagonya!

Programajánló április

Ahogy érkezik a szezon egyre több programra lesz lehetőségünk. Összegyűjtöttük, hogy milyen áprilisi programokat és rendezvényeket kínálnak, természetesen nemcsak motorosoknak.

MV Agusta ínyenc videó

Az MV Agusta olyan márka, amelynek több problémája volt a finanszírozással, és a gyártással kapcsolatban az utóbbi időkben. Ennek ellenére mégis sikerült szemetgyönyörködtető, stílusos és karakteres gépeket alkotniuk.

Man-szigeti TT 2018 kedvcsináló videó

A Greenlight most adta ki a második videóját, a 2018-as Man TT beharangozó rendkívül látványos és hozza a verseny hangulatát

2017 nagyrobogó kedvencei TOP 5

Korábban megírtuk a gyártók versenyének eredményét hazánkban, most a tavalyi év harmadik legkedveltebb szegmensének eladásait ismertetjük

Korábbi cikkeink