Rovat

Italian way - Olaszország, Szicília 2. rész

Az Etna lábainál elterülő kisváros és környéke büszkén feszíthetne a világ legszebb turistaparadicsomai között. Jelenlegi állapotain azonban még az északabbról érkező olaszok is meghökkennek. Szerintük ez a terület egész Szicíliával együtt annyira elvadult, hogy nem is tartozik a hazájukhoz.

ExtrémNap Rétságon

Részletes beszámoló és képgaléria

Több mint 200 motor dübörgött a fővárosban

Rekordlétszám, több mint 350 fő és 200 motor vett részt a Harley-Davidson Szezonnyitó ünnepségén, amelyet a hagyományokhoz mérten a Harley-Davidson Budapest Bázisán, rendeztek április 23-án, szombaton. Az eseményre az ország minden tájáról érkeztek a Harley-sok, hogy egy közös bulival és természetesen az első közös gurulással, motoros felvonulással ünnepeljenek.

Időszakos műszaki vizsga

Így bukhat meg gyári állapotú motorral

Peugeot 103

Tímea és a Chrono

Így dupláznánk a lánc élettartalmát

Automata olajozó könnyíti Hondánk munkáját

Szlalomozás az ORFK kiképző központjában

Ilyen volt a Kawasaki – Rili vezetéstechnikai képzés

Motor Fesztivál - 2014 újdonságai

Megnyitotta kapuit a Budapest Motor Fesztivál. Lássuk 2014 fő újdonságait. Helyszíni tudósítás.

Figyeljenek Afrikára!

És Tolnai Jánosra. Idén sem marad a Budapest-Bamako Motorrevü nélkül.

Számítógéppel tervezték, kalapáccsal gyártották

A Gigamachine Aluracer kategóriájában idén megnyerte a Magyar Motorépítő Bajnokságot, az esseni motorépítő-világbajnokságon pedig hatodik helyezést ért el.

Nem csak iPhone-ért állnak sorban

A Yamaha példás hazai bemutatót hozott össze az MT-09-nek. És már az üléspróbához is sorban kellett állni.

A pápa is Harley-hívő

A Harley-Davidson idén ünnepli fennállásának 110. évfordulóját, június közepén az eseménysorozat európai állomását ellepték a rajongók. A Vatikánban zajló motoros misén és pápai áldáson 800 szerencsésen kiválasztott Harley-tulajdonos vehetett részt.

Praktikum és szórakozás egyben

Angyal Zoltán, stunrider világbajnokkal teszteltük a KTM 390 Duke-ot, és kiderült, hogy stuntolásra is alkalmas az A2-es kategória talán legélvezetesebben vezethető modellje.

Van élet a Harley után

Horányi Ferenc (Ferry) közönségdíjas épített motorjában a látszat ellenére alig található Harley-alkatrész. Videónkban az alkotó maga meséli el ennek a harmonikus különlegességnek a történetét.

Korábbi cikkeink