hirdetés

Kedves Látogató!


Csupán pár adat megadásával regisztrálhatod magad a Motorrevü Online-ra.
Ezzel a regisztrációval több védett szolgáltatást elérhetsz, amelyet a vendég
státuszú látogatóink nem.


A most létrehozott adatokkal a MediaCity Magyarország Kft. összes online weboldalára beléphetsz. Jelenleg a következo weboldalak tartoznak ide: PC GURU Online, Motorrevü Online, CHIP Online,
Műszaki Magazin Online

felhasználónév*
A felhasználói név legalább 4 betűből áll, és csak
az angol abc betűit, számokat, _ és . jelet tartalmazhat!
e-mail cím*
Jelszó *
Jelszó újbol*

A következő adatok megadásával jelentkezhet FÓRUMMOTOROZZ! játékunkra!


Születési dátum
Motor típusa
Megtett km/év

Kérjük, segítsd munkánkat az alábbi pár kérdés megválaszolásával! Köszönjük!


PC GURU

CHIP

Műszaki Magazin

Motorrevü

Kérjük, olvasd el figyelmesen Fórumszabályzatunkat!


A legfontosabb: A Moderátor értetek és az oldal színvonaláért dolgozik, de csak nekünk tartozik magyarázattal cselekedeteiért. SOHA ne szólítsd fel a moderátort arra, hogy magyarázza meg, miért törölt valamit; ő vigyáz a rendre, a Te érdekedben! Ha valaki vét a szabályzat ellen, figyelmeztetjük, ennek jele ( ) látható lesz a hozzászólásainál, illetve a profiljánál is, a harmadik figyelmeztetés után pedig kitiltjuk az oldalról! Az alábbi pontok nem csak a fórumra érvényesek, hanem bármilyen megnyilvánulásra, amit az oldalon teszel (hírek, tesztek, letöltések hozzászólásai)!
Amiért figyelmeztetés jár

 • Offtopic, avagy nem vág a témába
  Az adott témában más témáról való beszélgetés tilos. Amikor valaki egy topikba ellátogat, azért teszi, mert annak témája érdekli őt, és ha ott teljesen másról szóló diskurzust talál, visszafordulhat, nem értheti a dolgot, és nem találhatja meg azokat a válaszokat, amelyek a fölösleges hozzászólások után vannak "elrejtve" . Mindannyiunk közös érdeke, hogy a fórum átlátható legyen Ezért van struktúrálva, ezért vannak a topikok. Ha valaki mindezt nem tartja be, figyelmeztetjük. Amennyiben nagyon fontos, hogy elmondj valamit, ami nem vág közvetlenül a témába (például egy kérdést, ami egy hozzászólásról eszedbe jutott), megteheted, csak jelezd, hogy a téma nem tartozik szorosan a tárgyhoz. (Erre alkalmazhatod a más fórumokon már bevált, a hozzászólás elé tett OFF jelzést.)
 • Értelmetlen hozzászólások azért, hogy a neved melletti szám nagyobb legyen
  A fórumon a rangok, a hozzászólások száma csak azt tükrözik, hogy az adott fórumozó mennyire aktív és hasznos tagja a közösségnek, hiszen a szabályok betartásával a hozzászólások építik, és nem rombolják azt. Ha valaki megpróbálja értelmetlen, kétszavas hozzászólásokkal növelni a neve mellett található hozzászólásszámot, hogy ezzel próbáljon kitűnni, vagy több topicot "teleszemetel" ugyanazon szavakkal, mondatokkal egy esetleges ranglépés reményében, azonnal figyelmeztetjük.
 • Politika
  Ez az oldal nem politikai fórum. Természetesen nem tiltjuk meg, hogy a felhasználók adott esetben szó ejtsenek róla, ám nem akarjuk, hogy felesleges indulatok rombolják a közösséget. Tiszteletben tartjuk fórumozóink politikai nézeteit, de kérjük, azokat ne itt fejtsék ki. Ha valaki vitát generáló, gyűlöletkeltésre alkalmas, indulatokat korbácsoló politikai témát vet fel, vagy ilyen hozzászólást ír, figyelmeztetésben részesül.
 • Trollkodás, mások idegesítése pusztán a vita kedvéért
  A fórum lényege a beszélgetés, nem pedig a vita. Természetesen amikor két ember nézetei nem egyeznek, a vita elkerülhetetlen, ám ennek is megvan a maga kultúrája. Épp ezért a normális, személyeskedéstől mentes vitát engedjük, ám azt nem tűrjük, hogy valaki észérvek nélkül, pusztán a feszültségkeltés érdekében, másokat hergelve szóljon hozzá bármely témához. Aki ilyet tesz, figyelmeztetjük.
 • Már meglevő témák újranyitása
  Minden tárgyhoz elégséges egy téma, abban mindent meg lehet beszélni. Ha túl sok topik lenne, a fórum szerkezete átláthatatlanná válna, ami mindenkinek rossz. Arra kérjük a felhasználókat, mielőtt új topikot nyitnának, nézzék át figyelmesen, nincs-e már az adott témával foglalkozó. Mivel ez nem nagy feladat, aki mégis létező témának nyit újabb topikot, a fórum érdekében ezt töröljük, létrehozóját figyelmeztetjük.
 • A nyugalom megzavarására alkalmas avatárok, képek linkelése
  A MOTORREVÜ-n megadjuk a lehetőséget a különböző bannerek és mozgó avatárok alkalmazására, de csak normális keretek között, amely nem megy a fórum rovására. Ezért kérjük felhasználóinkat, az aláírásban CSAK EGY nagy képet használjanak fel (az úgynevezett "user bar"-okból maximum kettőt), és az aláírásnak használt kép maximális mérete 300*100 pixel méretű lehet! A másokat zavaró, vagy sértő - ne adj isten pornográf - képeket felhasználókat a kép tartalmától függően figyelmeztetjük, illetve töröljük.
 • A MOTORREVÜ konkurenseinek szidalmazása
  A MOTORREVÜ nem egyedülálló magazin, léteznek még a témába vágó egyéb, magyar vonatkozású oldalak. Mi azonban nem kívánunk beállni a sorba, a MOTORREVÜ nem háborús színtér, hanem fórum, ahol az azonos érdeklődésű emberek beszélgethetnek egymással. Ezért ha valaki egy konkurens lapot szidalmaz, annak lehordására, lejáratására topicot nyit, figyelmeztetésben részesül.
 • A MOTORREVÜ oktalan szidalmazása
  Az építő kritikát szeretjük és megköszönjük, az értelmetlen "fikázást", az alaptalan vádaskodást nem. Amennyiben azon kapunk valakit, hogy érvek nélkül, durván lehordja a magazint és/vagy annak szerkesztőit, az illető figyelmeztetésben részesül.
 • Reklámozás
  A MOTORREVÜben és az online részlegen is lehetőség van kedvező feltételek mellett fizetett reklámot elhelyezni. Amennyiben valaki úgy gondolja, hogy ezt megkerülve, az oldal népszerűségére alapozva megpróbál ingyen reklámot kelteni magának, figyelmeztetjük.

Amiért azonnali kitiltás jár a fórumról
(ezek azok a szabályok, amelyeknek megsértése azonnali törlést von maga után, figyelmeztetés nélkül)

 • Ismert személyek nevében történő regisztráció és hozzászólás
  A MOTORREVÜ magazin jó kapcsolatokat ápol magyar motoros piac szereplőivel, és az on-line részleg is feladatának tartja ezeknek a kapcsolatoknak a fenntartását, ápolását. Ha valaki egy ismert ember nevével, vagy ismert nicknevével regisztrál, és az ő nevében szól hozzá az oldalon, majd kiderül róla, hogy nincs köze a megnevezetthez, figyelmeztetés nélkül, azonnal töröljük.
 • Rasszizmus
  A MOTORREVÜ olyan emberekhez motorosoknak és a motorozás iránt érdeklődöknek szól, tekintet nélkül fajukra, származásukra, vallási hovatartozásukra, és ezt az elvet az online részleg is örömmel támogatja. Ha valaki másokat az említett szempontok szerint hátrányosan megkülönböztet, megtámad, szidalmaz, vagy gúny tárgyává tesz, legyen az élő személy, vagy bizonyos témák (filmek, játékok, könyvek) kitalált szereplője, azonnali törlésben részesül, figyelmeztetés nélkül.
 • Káromkodás, mások megsértése
  A MOTORREVÜ magazinban és az online részlegen igyekszünk mindig a magyar nyelv szépségeit megmutatva, választékosan, igényesen megfogalmazott írásokat eljuttatni az Olvasóhoz, és ezt az oldalon is elvárjuk. A káromkodást nem tűrjük, mint ahogy mások megalázását, megsértését sem. Amennyiben ilyesmit tapasztalunk, figyelmeztetés nélkül, azonnal töröljük a felhasználót.

Elolvastam, tudomásul vettem, és elfogadom a Fórumszabályzatot!*
Kérjük írd be a képen látható két szöveget*
Extrém bőrruha teszt

Kocsi után húzták a motorost

Tovább >>
<< 2017 Április >>
H K Sze Cs P Szo V
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30

Küldjön be eseményt Ön is >>

Kiadja a Media City Magyarország Kft. | 1053 Budapest, Kecskeméti u. 5. | Tel: 225-2390
MediaCity Magyarország Kft.
CHIP Online / Családi Lap / Digitális Fotó / Műszaki Magazin / IPM


Legnépszerűbb motorok: Honda CBR 125 R Aprilia RS 50 Yamaha YZF-R1 2009 Aprilia RS 125 Yamaha XT 660 Z Ténéré Suzuki DL650 V-Strom Aprilia SR 50 LC - 1997 Honda XL700V Transalp Honda CB600F Hornet 2005- Suzuki SV650 2003- Aprilia SR 50 DiTech Factory R Honda CBF 600 S 2008- Yamaha TDM850 1996- Yamaha Vmax 2009- Suzuki GSR 600 Yamaha YZF-R125 Suzuki GSX-R1000 K9 Yamaha XV535 Virago Suzuki GSX 1300 R Hayabusa 2008- Kawasaki Ninja 250 R Honda CBF500 Suzuki DR-Z 400 SM 2005 Honda CBR1000RR Fire Blade 2009 Yamaha XT1200Z Super Ténéré Kawasaki ER-6n Kawasaki Z750 2008 Honda VFR 800 2003- KTM 1190 RC8 R 2009 Kawasaki ZX-10R Suzuki GSX-R600 2006-2007 BMW R 1200 GS 2010 Honda VTX 1800 Triumph Tiger 1050 BMW S 1000 RR 2010 Moto Guzzi V7 Classic 2008 Honda CBF125 2009 Honda Hornet 600 Yamaha XJ6 Diversion 2009 Suzuki Intruder C 1800 R Kawasaki ER-6n 2009 Suzuki GSX-R 600 K8 MV Agusta F4 Derbi Senda DRD Pro SM / Enduro Honda CBR600RR 2005-2006 Yamaha SR125 1997- Yamaha XJ6 2009 Suzuki B-King Honda VTR250 2009 Kawasaki KLR650 / R KTM 990 Supermoto T 2009
És ezt olvasta már?Bezár