Töltse a hetet a Motorrevüvel!

Ujjbegyünket a motoros világ verőerén tartjuk, első kézből tudósítunk a Kölni Nemzetközi Motorkiállításon felbukkanó újdonságokról!


A héten indul az INTERMOT, a motoros világ egyik legnagyobb kiállítása. Bár az EICMA híresebb, idén több gyártó Kölnre időzítette a nagy bejelentéseit. Mire számíthatunk?

A Suzuki például a GSX-S1000 néven emlegetett power-nakeddel rukkol elő, a BMW végre leleplezi a BMW S 1000 XR-t, az S 1000 R és S 1000 RR alapjain nyugvó túramotort, ami a Ducati Multistrada legnagyobb ellenfelének ígérkezik. Az olasz gyártó közben lerántja a leplet a Scramblerről, a Honda bemutatja az új Crossrunnert, a Yamaha pedig az új YZF-R1 mellett egy különlegességgel készül: egy MT-07 alapú enduró fejlesztésének végére értek.

 

Karbon szárnyakkal jön a Kawasaki Ninja H2

 

 

Ezeken felül látható lesz még a 225 lóerős Kawasaki Ninja H2, leleplezik a terepes V-Stromot, az MV Agusta egy új háromhengeres modellel kecsegtet, és még sokáig folytathatnánk a sort. Ha nem akar lemaradni a legfrissebb hírekről, látogasson rendszeresen vissza oldalunkra, vagy kövessen minket a Facebookon!

 

 

 

Az új VFR800X

 

Ezen a linken pedig kimondottan az INTERMOT-ról szóló híreinket követheti!