Téli alsóruházat - Ha hideg van

A téli motorozás kulcsa a megfelelő hőérzet kialakítása. Nincs olyan motoros ruha, melynek komfortját ne lehetne fokozni néhány ügyes kiegészítővel. A végtelen hazai választékból válogattunk.


nem publikus galéria Téli aláöltözõk

Tucano Urbano Sharpei
Az akril és poliamid alapanyagú Sharpei alapötlete ott lapul nagyanyáink fejében csak nem mind tudja megkötni. A multifunkciós fej és nyakvédő főként városi motorozáshoz és robogózáshoz ajánlható és mivel több színben is létezik, nemtől függetlenül bárki viselheti.
Ár: 6000 Forint a Motorline Kft.-nél

nem publikus galéria Téli aláöltözõk

Bikers Warm Socks
37-től 47-es lábméretig terjed a Bikers téli motoros zoknijának méretskálája. Akivel már előfordult, hogy az egyébként négy évszakosnak hitt túracsizmája menthetetlenül áthűlt, az tudja, milyen jó szolgálatot tehet egy ilyen kiegészítő a leghidegebb napokban. A Windstopper bélésű termozokni kiengedi az izzadtságot, de elszigeteli a hideget az egyik legfázékonyabb testrésztől.
Ár: 8990 Forint, Forgalmazó: Motoroázis Kft.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk Helly Hansen HH One

Sok társához hasonlóan ez a női aláöltöző is kétrétegű, a Helly Hansen LIFA nevű belső szövetéből és poliészter külső rétegből áll. A test kipárolgásainak elvezetése mellett gátat szab az átfázásnak és mindezt csinosan teszi.

Forgalmazója a Helly Hansen Westend, ára 13990 forint.
Spyke Look

Mindenféle motorozási stílushoz ajánlja galléros aláöltöző pólóját a Spyke. A Look Coolmax légáteresztő szövetből készült, elvezeti az izzadtságot és mivel derékrésze rugalmas hatékonyan szigeteli el a hideget a motoros testétől.

Ára 17500 forint az Euromotor Kft.-nél.
nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõk Bikers Necker Plus

A motoros legfőbb téli ellensége a hő veszteség. Hiába a jó kialakítású motoros kabát, ha az állandóan mozgó nyaknál valahogy mégis bejut a menetszél. Ez ellen nyújt védelmet a Bikers Windstopper bélésű nyakvédője is, melyet patentokkal és állítható nyakpánttal rögzíthetünk és így védhetjük vele a nyakunkat egészen a szegycsontunkig.

A termék ára 7400 forint a Motoroázisnál.
RMC maszk

A hideg elleni védekezés alapesete ez a pamut maszk. Használata egyszerű és már csak higiéniai okokból is ajánlatos.

Ára: 990 forint az RMC Kft. üzleteiben.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõk B-Star PR4 EVO

Különcnek számít ez a neoprén alapanyagú, gél töltésű protektoros térdmelegítő. Beépített keményprotektora mellett, hirtelen mechanikai hatásokra felkeményedik így használat közben kényelmes, éles helyzetben pedig véd. A B-Star terméke tépőzárral rögzíthető és S-2XL mérettartományban.

Elérhető az RMC üzleteiben, ára: 8.990 forint

Forcefield Tornado + kesztyű

A Forcefield szél és hidegálló Defendernek anyag felhasználásával készíti ezt a vízlepergető, lélegző membránt tartalmazó termo kesztyűt. Az antibakteriális és antiallergén alapanyagú termék viselésével fokozhatjuk megszokott motoros kesztyűnk képességeit a legzordabb időkben.

Ára: 7050 forint a márka hazai forgalmazóinál.

nem publikus galéria Téli aláöltözõk
nem publikus galéria Téli aláöltözõkTucano Urbano Polo Nord Lady

Elasztikus anyagból készült és a mellkas, kar illetve lábrészen Windbraker termobetéteket varrtak a Tucano Urbano kétrészes modelljébe. A Motorline üzleteiben kapható könnyű alapanyagú, kifejezetten nőknek szánt téli kiegészítő nem engedi befülledni a testet, mosás után pedig gyorsan szárad.

Ár(felső+alsó): 23500 forint
nem publikus galéria Téli aláöltözõkLong John alsóruha

Az alsóruhák retro vonalát képviseli ez a western stílusú, egyrészes öltözék. Akinek nem kell több, mint még egy pamutréteg a motoros ruha alá, az megtalálhatja számítását a Wild West Store termékével.

Ára: 16900 Forint