Suzuki GSX-R1000R

A Suzuki hosszú évekig csak takaréklángon folytatta a GSX-R1000 fejlesztését, míg a konkurencia hatalmas lépésekkel haladt előre. Most a könnyűépítésű szupersportgépek feltalálói egy teljesen új konstrukciójú motorkerékpárt mutattak be, amely azonnal egyértelművé tette, hogy nagyobb ambíciói vannak annál, mint hogy csupán felzárkózzon a többiekhez vagy éppen csak folytasson egy dicsőséges tradíciót.


Egy új superbike fontosságát és gyártójának önbizalmát azon lehet lemérni, hogy hol mutatják be. Ezen fokmérő szerint a Suzuki GSX-R1000R rendkívül fontos, fejlesztői pedig nagyon öntudatosak. Hogy miért? A Gixxer prezentációja a legendás fülöp-szigeteki versenypályán, a világ egyik legnehezebb és legbonyolultabb pályáján zajlott.

 

 

Az első benyomás néhány kör után: a motor teljesítménye elképesztő. Teljesen új konstrukció, az előző 1000-es GSX-R kiegyensúlyozótengelyét elhagyva könnyebb és kompaktabb lett, emellett a kecses egykarú himbákkal történő szelepműködtetés kiváló feltételeket teremt a nagy teljesítményt hozó vezérlési időknek...

 

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebbszámában olvasható! A lap megtalálható újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!