Motorkerékpár lezárók

26 motorkerékpár-lakat példáján vizsgáltuk, vajon igaz-e, hogy minden biztonsági zárat ki lehet nyitni a megfelelő eszközökkel. Más kérdés, hogy a nyitóképen látható, nagy zajjal és szikraesővel járó módszert nem kedvelik a profi tolvajok.


Percenkénti 8000-es fordulaton pörög a flex gyémántkorongja. Amint hozzáér a fémhez, azonnal elered a szikrazápor, és kezdetét veszi az az idegtépő búgás, amitől még az ilyesmihez szokott tesztsegédek arcára is kiül a kín. Bő két percig tart az egész, ennyi idő kell a gépnek, hogy átvágja a láncot. Egy hatalmas szemekből felépülő, akár testedzésre is használható láncot.

 

 

Viszonylag gyorsan végzett vele, ami azért nagy szó, mert nemigen létezik ennél vastagabb és masszívabb lopásgátló eszköz motorkerékpárhoz. Még belegondolni is rossz, milyen hamar megadta volna magát egy sokkal vékonyabb, átlagos kivitelű lánc...

 

A teljes anyagot a Motorrevü legfrissebb számában olvashatja! A lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő! Akcióinkról ezen a linken tájékozódhat!