Honda NC750X

Natural evolution – természetes fejlődés. Így jellemzi az NC család folyamatos finomítását a Honda. Vajon az eredmény igazolja a hangzatos szlogent?


...Az európai piacon az NC750X a Honda legnagyobb darabszámban értékesített nagymotorja. Bemutatása óta 33 000 darabnál több lelt gazdára, ezzel napjainkban az öreg kontinens 10 legsikeresebb motorja között foglal helyet.

 


2016-ra a marketingesek elérkezettnek látták az időt a család felfrissítésére, a folyamatnak a natural evolution (természetes fejlődés) nevet adták. A változtatások meghaladják az egyszerű facelift fogalmát, nemcsak optikailag, de műszaki paramétereiben is továbbfejlesztették az utóbbi idők legnépszerűbb modelljét. A fejlesztéseket a gyár két, eddig némiképp egymással ellentmondásban álló kulcsszóban foglalja össze: kaland és kényelem.


Továbbra is jellemző a jó anyagminőség, a pontos illesztések és a megmunkálás, a megjelenés azonban finomabb, ütősebb lett, ráadásul az optikai változások gyakorlati célokat is szolgálnak...

 

A teljes anyagot a Motorrevü legfrissebb számában olvashatja! A lapot keresse az újságárusoknál, vagy fizessen elő! Akcióinkról ezen a linken tájékozódhat!