Honda CRF450R

Piros – na persze. De ezt leszámítva minden új a 2017-es CRF-en. Vajon vissza tudja szerezni a zöldek és a narancssárgák által elhódított területeket? Menetpróbánkból megismerhetik a teszten szerzett első benyomásokat.


Az utóbbi időben nem volt könnyű életük a Honda-rajongó krosszozóknak, a 450-es az utóbbi években egyre szelídebbé vált. Persze a hobbimotorosoknak így egyre könnyebbé vált a kezelése, de a gyorsabb pilóták hiányolták belőle azt az agresszivitást, ami például a Kawasakiban vagy a KTM-ben megvan. A hatodik CRF-generációt pedig a vázat tekintve sem lehetett már a legkorszerűbbnek nevezni. Sürgősen kellett valami egészen új.

 

 

A 2017-es, alapjaiban felújított CRF450R révén meg is érkezett. Már az első képek láttán egyértelmű volt, hogy a Honda ezt most komolyan gondolja. De vajon menet közben hogyan viselkedik ez az innovatív high-tech motor? Kollégánk, Didi Lacher Szardínián kipróbálhatta...

 

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebbszámában olvasható! A lap megtalálható újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található!