Parókák és platformos cipők

Húrtépésre készülhetünk az Open Road Festen


 

A Harley-Davidson hazai képviseleténél nem bízzák a dolgokat a véletlenre, és már most, az év legelején elkezdték szervezni az Európa szerte ismert Open Road Fest következő, immáron 17. felvonását.

 

Találkozók, rendezvények Harley-Davidson Open Road Fest 2015
Ilyen volt a tavalyi fesztivál (galéria)

A június 8 és 12 között megrendezésre kerülő alsóörsi motoros találkozóra idén meghívták az 1984 óta működő, a német metál egyik úttörőjének számító rockbandát, a Helloweent és a hasonlóan nagy múltra visszatekintő Sweet zenekart. Utóbbit a 60-as években alapították és egyike az úgynevezett glam rock műfaj legmeghatározóbb formációinak.

 

Glam rock:

A glam rock, más néven glitter rock a rockzene 70-es években, a poszt hippi korszakban előtérbe került, különleges irányzata. A Nagy Britanniából származó stílus előadói lassú, melankolikus és pörgős dalokat egyaránt játszanak. A dalok általában a szexualitás és a drogok körül forognak, de nem ritkák a tudományos-fantasztikus irodalomból és a generációs lázadás által inspirált szövegek sem.

A stílus követői egyedi megjelenésük folytán is könnyen megkülönböztethetők. Általában csillogó színes ruhákat, magas gallérú kabátokat, és platformos cipőket hordanak. A színes parókák, a kimondottan erős smink és a különböző tollboák pedig a leggyakoribb kellékek között sorakoznak.

(wikipedia)

 

A 17. Open Road Festre jegyek ezen a linken érhetők el >>>