Egy kicsit magunkért, egy kicsit Értetek, azaz, ÉRTÜNK, motorosokért

A motorosokra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy nem összetartóak


Korábban már hírt adtunk róla, de az ilyesmire nem lehet elégszer felhívni a figyelmet, ezért most újra megtesszük: június 25-én, tehát most szombaton motoros túra szerveződik az esztergomi Vaszary Kolos kórház támogatására.

 

  • Gyülekező 10:00 órakor Dorogon az Off Road Motor’s Lehotay Kft. üzleténél (2510 Dorog, Esztergomi út 125).
  • 11-kor irány Esztergom, ahol előbb keresztülgurul a csapat a városon, majd tesz egy tiszteletkört a kórház udvarán.
  • A következő cél Sárisáp, ahol Lukács József esperes plébános megáldja a motorosokat.

 

További részletek a szervező hivatalos leírásában:


 

Kedves motoros Barátaink, Ismerőseink,


Tisztelt Ügyfeleink,


Kedves Motorosokkal szimpatizálók,

 

A tavalyi Jótékonysági Motoros Felvonulás és adománygyűjtési akciónk sikerén felbuzdulva, az idei évben is motorra ugrasztjuk az angyalokat!


Szeretnénk hagyományt teremteni ezzel a rendezvénnyel, és évről évre összegyűlni, segíteni, egy kis időre angyalbőrbe bújni.


Fantasztikus pillanatokat éltünk át, amikor a rengeteg motor hangja egyszerre bőgött fel és indult meg Esztergom felé, és csodálatos, rendkívül megható volt, ahogy az a sok motoros a kórház udvarán tiszteletkört tett, könnyeket csalva az orvosok szemébe.


A mozgatórugó és a cél ugyanaz: hálánk és tiszteletünk kifejezése, valamint adománygyűjtés a Vaszary Kolos Kórház javára.


Abban továbbra is biztosan egyetértünk, és a tavalyi rendezvény sikere csak erősíteni tudja ezt a gondolatot, hogy a motorosokra sok mindent lehet mondani, de azt nem, hogy nem összetartóak. Számtalanszor láttunk, hallottunk (és tapasztaltunk) olyan motoros rendezvényről, ahol valami jó cél érdekében rengeteg motoros gyűlt össze és SEGÍTETT.
Idén is kitűztünk egy célt magunk elé, amit szeretnénk megvalósítani, Veletek, a TI segítségetekkel.
Egy kicsit magunkért, egy kicsit Értetek, azaz, ÉRTÜNK, motorosokért.


Sok ismerős és ismeretlen motoros sorstársunk került már az esztergomi kórházba, motoros baleset következtében. Lakhelyünk és annak csodálatos környéke közkedvelt útvonal a motorosok körében és természetesen az autósok, kerékpáros turisták körében is. Számos túraútvonal részét képezi Esztergom, a Dunakanyar, Dobogókő. Minden túra, minden motorozás alkalmával egy kicsit kitesszük magunkat a veszélynek, de nem baj, mi ezt szeretjük, a motorozáshoz az adrenalin hozzátartozik. Gond csak akkor van, amikor a veszélyből BAJ lesz.


A kórházban dolgozó orvosok és ápolónők, ápolók értünk dolgoznak. Áldozatkész munkájuk, szaktudásuk, emberségük előtt fejet hajtunk, kétség kívül profi munkát végeznek. És itt jövünk a képbe MI, MOTOROSOK. Segíteni szeretnénk, adni szeretnénk, hozzájárulni szeretnénk az Ő tiszteletreméltó munkájuk megkönnyítéséhez.


Ezúton kérünk minden kedves környékbeli, de akár messzebbről származó MOTOROS barátot, ismerőst, ügyfelet, vagy eddig még számunkra ismeretlen MOTOROST, ahogy minden kedves motorossal szimpatizálót is, hogy jöjjön el üzletünkhöz, vegyen részt az általunk szervezett motoros felvonuláson, és 2.000 Ft-tal támogassa az esztergomi kórházat.

 


Bízunk, sőt, HISZÜNK a motoros társadalom összetartásában, segítőkészségében. Hisszük, hogy idén is megmutatjuk majd, hogy a motor márkájától, a motor lóerejétől, köbcentijétől függetlenül, minden MOTOROS ilyen esetben, egy jó cél érdekében megmozdul, felül a motorjára és eljön, segít.


Idén megszólítjuk a motorosokkal szimpatizálókat is, akik szívesen eljönnének autóval, családdal megnézni a rendkívül látványos motoros felvonulást, és támogatni az esztergomi kórházat.


2016. június 25-én, 10:00 órakor lesz a találkozó Dorogon, üzletünknél (Off Road Motor’s Lehotay Kft., 2510 Dorog, Esztergomi út 125.), és 11-kor indul a motoros felvonulás. Idén átmotorozunk Esztergom városán keresztül is, felhívva a figyelmet magunkra, az összefogás erejére. A városon belül tett kör után megyünk a Vaszary Kolos Kórházhoz, ahol a kórház udvarán tiszteletkört teszünk. Ezután Sárisáp felé vesszük az irányt, ahol Lukács József esperes plébános Úr megáldja a motorosokat.


Mindenki, aki vesz matricát, ezzel támogatva a kórházat, és részt vesz a felvonuláson, kap egy ebédjegyet, és meghívjuk egy ebédre, amit ott a helyszínen főz nekünk a Sárisápi Német Nemzetiségi Önkormányzat.
A Váradi Mentőszolgálat is megtisztel minket idén jelenlétével, akik egy mentőautóval és egy mentőmotorral vesznek részt a felvonuláson, és egy mentős bemutatóval támogatják a rendezvényt. A jelenlévők tanúi lesznek majd egy imitált motorbaleset utáni mentési akciónak.

 


A tavalyi évben az Esztergom - Kertvárosi Polgárőr Egyesület megkeresett minket, és felajánlotta segítségét, mielőtt még mi megkerestük volna Őket. Már akkor is meghatott a kedves és segítőkész hozzáállásuk és önkéntes felajánlásuk. Csatlakozott hozzájuk a MOTORVÉD Polgárőr Egyesület is, és a két egyesület kiváló szakmai hozzáértése nagy segítséget jelentett nekünk a felvonulás biztosításában, lebonyolításában. Ők idén is itt lesznek, segítenek.
Két koncerttel, JATAGÁN együttes, és a BLUES COMPANY zenél majd nekünk!!!, büfével, verseny motorok bemutatásával kedveskedünk majd a jelenlévőknek.


Sárisápon, a rendezvény helyszínén a helyiek és az odalátogatók is tudnak majd adakozni a kórház javára, az erre a célra felállított sátornál.

 

Üzletünkben (2510 Dorog, Esztergomi út 125.) már kapható a matrica és a pólók!
Érdemes előre megvenni a matricákat, hogy ne kelljen aznap sorban állni a regisztráláshoz.

 

Hálásan köszönjük előre is a segítséget, támogatást!


Számítunk Rátok!

 

Motoros Baráti Üdvözlettel,


Az Off Road Motors Lehotay Kft. csapata