8. Budapest Motor Kiállítás - Képes beszámoló

Véget ért a Budapest Motor Kiállítás. Voltak motorok, volt ruházat, tömeg, büfé, és persze csajok. Csak egy valami hiányzott: néhány kiállító.


Persze lehet mondani, hogy válság van, meg takarékoskodni kell, de azért nem megszokott dolog az, hogy olyan márkák maradnak távol a Motor Kiállítástól mint a Kawasaki vagy éppen a BMW, hogy csak kettőt említsek a hiányzók sorából. Ennek ellenére aki kilátogatott jól érezte magát, hiszen így is lehetett információkat szerezni és álmodozni.

Természetesen mi, a MOTORREVÜ sem maradhattunk ki ebből. Sőt, kisorsoltuk az "Év motorjai 2009" szavazásunk főnyereményét egy Suzuki DR125SM motorkerékpárt, visszaadtuk tulajának a PIMP játék keretében átépített Vmax-ot, épített motorokkal és Mező János, Bamakot is megjárt Ténéréjével vettük körbe a standot és persze ajándékoztunk. Mindig és mindenkit aki éppen arra járt, és nem utolsó sorban aláírást gyűjtöttünk a motorosok legális buszsáv használatáért.

Aki pedig nem tudott eljönni annak egy rövid képes összefoglalóval kedveskedünk.


MOTORREVÜ stand szemből,


... és oldalról.


A felextrázott Vmax, már korábban kisorsoltuk. Új az első és hátsó futómű, fém fékcsöveket és kuplungcsöveket szerelték fel, Laser kipufogó dobok gondoskodnak a megfelelő hangról, és persze a fényezés sem maradhatott ki. Ennek védelmére LSL bukógombákkal is ellátták a motort. A hab a tortán a Pro-Bolt blokk csavar szett, az Avon gumik és az EBC fékbetétek.


Az  "Év motorjai 2009" szavazás fődíja: Suzuki DR125SM. A Kiállításon sorsoltuk ki.


Volt szerencsekerék is, hogy tudjunk ajándékot adni, és persze, hogy legyen min izgulni. Mindenki szerette.


A már emlegetett tömeg. Tényleg sokan voltak.


Safety-Hungary stand


Természetesen voltak motorok is. Épített és széria, újdonság és már ismert modellek. A képen a Yamaha XJ6.


Aprilia RSV4

A kiállításról a MOTORREVÜ májusi számában is olvashatnak.