Suzuki Újdonságok - EICMA

Az EICMA nemzetközi motorkiállításon hivatalosan is lehullott a lepel az új Suzuki V-Strom 1050 motorkerékpárról.

Az izgalmas vonalvezetésű kalandmotorok nem titkoltan a legendás DR Big és a DR-Z modelljeink nyomdokait követik, miközben számos kiegészítő és több tucat választható extrák sora mellett, modellenként 3 különböző színvilágot nyújtanak.
A Suzuki által elindított jellegzetes csőrös formatervezés, hű marad az elődök örökségéhez, miközben agresszívebbé és még merészebbé teszi az új generációs V-Strom motorjainkat. Az 1037 köbcentis V-Twin motor továbbfejlesztésre került, így nagyobb teljesítményt elérve már 106 lóerő biztosítja a hegycsúcsok meghódítását, miközben megfelel az EURO5 környezetvédelmi előírásoknak.
Az alumínium váz és lengőkar kényelmes utazást biztosít a terepen, miközben sportos vezetési élményt nyújt a teljes sebességtartományban. A KYB fordított első villák teljes mértékben állíthatóak, lehetővé téve a felfüggesztés beállítását a motor preferenciája vagy a felhasználási feltételek függvényében. A 20 literes üzemanyagtank bő 400 kilométeres hatótávolságot biztosít. Széria az USB töltő, az XT változat pedig további 12 V-os DC aljzattal is rendelkezik számos elektromos eszköz töltésére, illetve tápellátására.


A keddi nap összefoglalója itt olvasható. Nézd meg facebook videó és kép galériánkat is az eseménnyel kapcsolatban.


Képek: Mező János