Menetpróba: Super SOCO TC

A Play VR szalon teljes személyzete kivonult az utcára. Jó két éve működik a virtual reality játékterem szerkesztőségünk alatt, de még soha, semmilyen tesztmotor nem indukált bennük ekkora érdeklődést, mint a mostani Super SOCO.
Az elmúlt hónapokban többször is felbukkant a Super SOCO neve a Motorrevü oldalain, végre eljött az idő, és mi magunk is kipróbálhattuk a szuperkúl elektromos motort. Az igazság az, hogy nemcsak az IT-s megszállottak, de a szó klasszikus, már-már kőkori értelmében vett motorosok is csodájára jártak a TC-nek. Ez nem véletlen, hiszen karakteres külsejében van valami, ami az 50-es, 60-as évek brit café racereit idézi, amire igencsak rájátszik a színhasználat.

A dupla csíkozással feldobott tejeskávé fényezés és a bordázott, egyenes, barna nyereg, amihez finom ízléssel passzoló barna, bőrt utánzó markolatokat választottak, precízen hozza a retró fílinget. A régi találkozik a modernnel a kerek, csavarozott peremű első fényszóró esetében, melyben kör alakú ledsor adja a nappali menetfényt, belül pedig a szintén ledes távolsági és tompított fényszórót találjuk. Letisztult formát kaptak a diódás irányjelzők, és a színtelen búrás, négyszögletes hátsó lámpa, melynek menet közben csak a pereme világít. A kerek, analóg órát idéző műszerfalba gusztusosan illesztették bele az LCD kijelzőt.A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2019/08 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található.


Akciós előfizetés 50% kedvezménnyel itt
Képek: Mező János