V. A Motorosok is lehetnek Angyalok

2019. június 22. szombat, 9:00-17:00
Gyülekező majd indulás : Dorog, Esztergomi út 125 az időpont:
2019. június 22. szombat


Idén ötödik alkalommal kerül megszervezésre A Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági motoros felvonulás és rendezvény.

A Motorosokat szólítjuk meg és bújtatjuk "angyalbőrbe", segítségükkel az esztergomi Vaszary Kolos Kórháznak gyűjtünk anyagi, erkölcsi és társadalmi támogatást. A kezdeményezés teljes egészében karitatív, a teljes bevételt felajánljuk az esztergomi kórháznak. A rendezvény fő programpontja a régió legnagyobb jótékonysági motoros felvonulása, melyen a tavalyi évben több, mint 500 motor vett részt, legtöbbjük utassal. Ez azt jelenti, hogy közel 1000 embert mozgatott meg ez a nemes ügy.

A rendezvényhez csatlakozó Motorosok egy matrica megvásárlásával, mint regisztrációs díj befizetésével "váltanak jegyet" és vesznek részt a felvonuláson (az ebből összeadódó összeg kerül felajánlásra a kórháznak). Minden kedves résztvevő motorost meghívunk egy ínycsiklandó ebédre a felvonulás után. A jubileumi alkalomhoz méltóbb helyszín a menet végállomásához és a Motorosok megvendégeléséhez talán nem is lehetne, mint az esztergomi Bazilika.

Az ebéd után motoros véradásra is lesz lehetőség !

Tisztelettel és szeretettel várunk minden Motorost és Motorosokkal szimpatizálót!