Megvolt az eső teszt! Folytatódik a tesztnapló.

Tartósteszt ruháinkat nem kíméljük!


Kipróbáltuk igazán nedves időben a Shark Spartan Priona sisakot és a Trilobite Acid Scrambler 1664 motoros nadrágot. A videóban megosztjuk a tapasztalatokat.


Jelentjük, hogy a Fokt Motortól kapott Trilobite Acid Scambler 1664 típusú motoros keki nadrág túl van az első mosáson. Ahhoz, hogy ezt az előírásoknak megfelelően tegyük, felderítettük a nadrág belsejét, ahol kimerítő információkra leltünk. Megtudtuk, hogy motoros ülepünk díszét 2018 júliusában gyártották, egyedi azonosítószámmal látták el, valamint azt is megtudtuk, hogy max. 30 fokon mosható mosógépben, nem szabad fehéríteni, alacsony hőfokon vasalható és nem tisztítható szárazon.

Mosás után megmaradt felszínének enyhén viaszos tapintása, amely valószínűleg egy szennyeződéstaszító bevonat lehet, ugyanis a legtöbb kosz simán leporolható róla. Mostanra hordtuk erős mínuszokban és enyhe tavaszi napokon, napi városi szaladgálásra nem kellett aláöltöző, de még most sem túl meleg egész napos szerkesztőségi viseletként sem. Nyáron e célra borítékolhatóan meleg lesz. A két szellőzőnyílást ez idáig nem kellett megnyitnunk rajta. Még mindig kedveljük, hamarosan hosszabb utakon, nagyobb sebességnél is bizonyítania kell.