Motorépítők klubja, Budapest

Egy esemény, amit az ATNO Forge, az ország egyetlen Klubműhelye és a Motorrevü, az ország legerősebb motoros lapja szervez, ahol a legjobb hazai motorépítőkkel és munkáikkal találkozhatsz, motoros fazonok között ehetsz-ihatsz és bulizhatsz egy jót.


Unod a tucat kinézetű gyári gépeket? Szeretnél egyedi motoron ülni, átépítési ötleteket hallani és látni? Vagy csak érdekel a motorépítés, motor átalakítás világa? Akkor ez a te szombatod!Hol?

A Népszigeten, az egykori Öntöde helyén, az ATNO Forge Klubműhelyben.
Cím: IV. ker. Népsziget, Zsilip u. 17.

Meghívott szakmai vendégek:

Orkonyi Károly - Marusius, a 2018-as motorépítő világbajnokság Freestyle kategóriájának bronzérmese
Pákozdi „Sapka” Tamás - Sapka Művek, a 2014-es motorépítő világbajnokság Street Performance kategória ezüstérmese, az idei világbajnokság zsűritagja
ERMI - amúgy motorépítő, de ragaszkodik a kultúrdizájner megnevezéshez
Horváth László - motorépítő, Moto Jungle
Iharos Dávid - motorépítő, Iharos Garage
Németh Attila - motorépítő, Garage 79
Keszte Rudolf - motorépítő, Rudi's Garage


Mi fog történni?

Beszélgetés a motorépítőkkel. Bemutatkoznak, mesélnek eddigi munkáikról, terveikről, a magukkal hozott motorról, a motorépítés várható irányairól.
Utána kötetlen beszélgetés, iddogálás, vacsora, amelyre a Beremendi Motorosok hívják meg a vendégeket. Nem vegán kaja, nem vega kaja, nem lesz laktóz-fruktózmentes, teljes kiőrlésű izé, de mivel a helyszínen készítik bográcsban, bátran hívhatjuk kézművesnek.

Az esemény alatt Barber shop üzemel a klubműhelyben, ha alakítani kell a hajadon, szakálladon, itt az alkalom, a szőrszobrász csak rád vár. Fontos: Ha hajat akarsz vágatni, frissen mosott hajjal gyere, mert itt korlátozottak a lehetőségeink.

Laza menetrend:

Érkezés: 16:00-tól
Interjúk, beszélgetések 18:00-tól
Vacsoraosztás bográcsból: kb. 20:00-tól