INTERMOT 2018: Ducati modellek

Új Ducati Scrambler, Full Throttle, Cafe Racer és Desert Sled modellek Kölnben.
Az új elektronikai csomagok mellett új fényezéseket, és ráncfelvarrást kaptak az olasz gépek. Átdolgozták a mocik futóművét, kanyar ABS-el látta el a Ducati csak Joyvolutionként nevezett folyamatát.

Full Throttle


Ez a finomság igazi flat track hangulatot hoz, ami nem véletlen, hiszen ezt a modellt Frankie Garcia versenymotorja ihlette. Kéttónusú fekete-sárga fényezés, fekete kipufogó, széles alumínium kormány jellemzi.

Desert Sled


Igazi terepes stílusú, KYB futóművel, terepgumikkal, küllős kerekekkel arra ösztönzi tulajdonosát, hogy ezzel tényleg ellehet hagyni az aszfalt burkolatot. Az első sárvédő magasabbra került, mint a FullThrottle esetében, a motorblokkot alulról masszív haspáncél védi. Ebben a mociban off-road üzemmód is van és külön érdekesség, hogy az ABS kikapcsolható.

Cafe Racer


Küllős kerekek, csutka kormány, egészen pici tényleg csak jelképes fejidom. Minden adott a Cafe Raceren, hogy igazán népszerű legyen. Silver Ice Matt nevű fényezés kék csőváz, kormányvégekre szerelt alumínium tükrök zárják a finom részletek sorát. Az ülés rövid, de hátsó lábtartó is van, így egészen biztosan kétszemélyes, kérdés már csak az, hogy mennyire lesz kényelmes a hátul ülőnek. Igaz ez a stílus nem a kényelemről, hanem inkább az életérzésről szól!

Képek: Ducati