Menetpróba 2019-es GasGas Endurómodellek

Több mint két évtizeddel az után, hogy Paul Edmonson első enduró-világbajnoki címével 1994-ben történelmet írt, a Gas Gas bemutatta 2019-re megújított, kétütemű EC és XC családját.


Minden jel szerint az 1985-ben alapított GasGas éppen reneszánszát éli. Miután 2016-ban a Grupo Torrot Electric lényegében megmentette a csődtől, nagyon komoly revízión estek át a kizárólag off-road gépekre szakosodott gyártó modelljei. Volt mire alapozni, hiszen a gironai székhelyű márka jelentős versenytapasztalatokkal rendelkezik. A mostani, átfogó frissítés érintette a vázat, a felfüggesztést, a blokkot és az elektromos rendszert, de természetesen nem hagyták érintetlenül a modellek külső megjelenését sem, miközben megőrizték off-road motorjaik jellegzetes stílusát. A cég minden marketingkampányában kiemeli azt a tényt, hogy csak és kizárólag kétütemű endurókat gyárt, és így lesz ez 2019-ben is.


A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2018/9 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található

Képek: GasGas