Fincsi endurók a GasGas kínálatában!

Jó hír a kétütem szerelmeseinek, megérkezett a GasGas ECRanger 200 és 300!


ECRanger néven mutatkozott be a pehelysúlyú terepmotorjairól ismert GasGas legfrissebb modellje. A triálgépek páratlan kezelhetőségét és az endurók sokoldalúságát ötvöző újonc minden eddiginél élvezetesebb erdőjárást ígér, és újabb lendületet adhat a mostanság sikert sikerre halmozó katalán vállalatnak.


Az ECRanger-ben 200 és 300 köbcentis, egyhengeres, kétütemű erőforrás dolgozik, elektronikus gyújtás és VForce 4 membrán szeleprendszeres befecskendezés teszi még hatékonyabbá a gépeket. Akadnak finomságok szép számmal: króm-molibdén acél ötvözetből készülő gerincváz, elöl 46 mm-es csúszószár-átmérőjű KYB teleszkópok 270 mm-es rugóúttal, hátul KYB központi rugóstag 119 mm-es lökethosszal, alumínium lengővillával és himbarendszerrel teszi tökéletessé az endurózást. Ami még egy nagyon hasznos extra az a hidraulikus működtetésű Magura kuplung.


A GasGasok legfőbb erényeként említhető kezelhetőség az ECRanger esetében is messze átlagon felüli. Ez nem csak a remek súlyelosztásnak, az alacsony tömegközéppontnak és a filigrán építésmódnak köszönhető, száraztömege mindössze 108 kg.