Menetpróba Honda Africa Twin Adventure Sports

Az új Adventure Sports személyében a Honda egy csodaszép, terepre való modellt állít ki az Africa Twin mellé. Vajon a nagyobb offroad-ambíciók összeegyeztethetők a nagyobb tömeggel és a bőséges elektronikával?


Az Africa Twin két évvel ezelőtti prezentációjának üzenete egyértelmű volt: ride-by-wire, alumíniumváz vagy tömlő nélküli gumik – ilyesmire egy túraendurónak nincs szüksége. Legalábbis olyannak nem, amely komolyan veszi a kalandozást. Ami az őserdőben megy tönkre, azt ott meg is kell tudni javítani. Még ha a legtöbb túraendurós számára a horizont térben és gondolatban valahol mégis inkább a Földközi-tengernél lenne, mint a Titicaca-tónál, a nélkülözhetőség üzenete meggyőző volt. Őszintének és reálisnak hangzott. Annál is inkább, hiszen az Africa Twin e szerény szavakat nagy tettekkel támasztotta alá, az országúton jól, terepen pedig első osztályúan bizonyított.

A teljes cikk a Motorrevü legfrissebb, 2018/6 számában olvasható! A lap megtalálható az újságárusoknál, illetve megrendelhető előfizetéssel! Utóbbival kapcsolatban további információ ezen a linken található