Megújult 2018-ban a világszerte népszerű PCX125

PCX125 minden idők egyik legsikeresebb Honda motorkerékpárja, 2010-es bemutatkozása óta több mint 140 ezer példányban kelt el Európában.


A PCX125 minden idők egyik legsikeresebb Honda motorkerékpárja, 2010-es bemutatkozása óta több mint 140 ezer példányban kelt el Európában. Népszerűsége a Honda egyedülálló motorépítési tapasztalatára vezethető vissza, ebből fakad a tudás, ami életre hívta ezt az erős, modern és kompakt városi gépet.

A PCX125 könnyedén siklik át a dugókon és szinte megigézi a stílus érzékeny szemlélőket. Megújult, modern vonásokkal látványosabbá tett formavilággal folytatja pályafutását 2018-ban a világszerte népszerű PCX125.

A szemet gyönyörködtető megjelenés mindig is hozzátartozott a PCX125 személyiségéhez, ezért a 2018-as átirat fejlesztésénél is nagy hangsúlyt fektettek a külcsínre. A „természetes” kontúrok és a mélyen barázdált vonalak még különlegesebbé teszik a modellre jellemző, lendületes idomzatot, egyszersmind jobban illenek a modern, továbbfejlesztett műszaki alapokhoz. Ha a gyakorlati szempontokat vesszük alapul, szintén csak elismerést érdemel a robogó, hiszen megnövelt szállítókapacitása, igényes, folyadékkristályos műszeregysége, valamint LED-es első és hátsó lámpája révén minden helyzetben eszményi társ.

Az új, acélcsövekből összeállított, dupla bölcsős váz könnyebb kezelhetőséggel és stabilabb úttartással ajándékozza meg a vásárlókat, a nagyobb abroncsokkal felszerelt, ámde kisebb súlyú kerekek pedig a tömegcsökkentés okán jutottak szerephez. További csemege, hogy a hátsó rugóstagok előfeszítése három lépésben állítható és rugóútjaik is hosszabbak lettek, nem beszélve a teljesítménynövekedésről, amit módosított levegő szűrőházzal, valamint hatékonyabb szívó - és kipufogó oldali kialakítással értek el a Honda mérnökei.

Képek: Honda


Címkék:honda, pcx125, 2018