Országos V-Strom Találkozó

2018. június 30-án kerül megrendezése a V-Strom Club Hungary szervezésében az Országos V-Strom Találkozó


Tesztvezetéssel, nyitott műhellyel, panelbeszélgetésekkel és az elmaradhatatan, közös motorostúrával várnak a szervezők június utolsó hétvégéjén.

Minden kétséget kizáróan az egyik legnyitottabb típustalálkozóra kerül sor június 30-án Győrújbaráton, ugyanis a szervezők a Suzuki DL jelenlegi és egykori tulajdonosai mellett azokat is elvárják az eseményre, akik szívesen megismerkednének a típussal. Az akár ottalvós szombati program legfontosabb részleteit a napokban hirdette meg a találkozót szervező V-Strom Club Hungary.


Az esemény ezúttal Győrújbaráton, az M1-es autópálya és a 82-es főút csomópontjától mindössze pár kilométerre található, 1 hektáros Panoráma Birtokon kerül megrendezésre. A 10 órától kezdődő programok részeként kipróbálhatók lesznek a Suzuki V-Strom 250-es, 650-es és 1000-es modelljei, a nyitott műhely pedig lehetőséget teremt a karbantartás és javítás kérdéseinek megvitatására. Emellett délelőtt és koradélután színes panelbeszélgetések sora vár, amely a túraruházat tisztításától a motoros biztosításig számtalan témában ad lehetőséget új és hasznos ismeretek begyűjtésére, és természetesen a tapasztalatok kicserélésére.

A programismertető szerint a találkozók védjegyévé vált közös gurulás ezúttal a Szigetközt veszi célba. A nagyjából 3 órásra tervezett túra útvonalán egy frissítőpont is lesz, ahol közös fotó készül, várhatóan rengeteg DL-lel.

A visszaérkezést követően a napot az esti programok zárják, amelyek különösen csábítóak annak fényében, hogy a szervezőknél előzetes szállásfoglalásra is van lehetőséged.