Az indiaiak is csatlakoznak a többi gyártóhoz

A Royal Enfield elektromos motorkerékpáron dolgozikA motorkerékpár-világ résztvevőinek nagy része elektromos technológiákba fektet be - és a Royal Enfield is eldöntötte, hogy csatlakozik a csapathoz. Rudratej Singh cégvezető megerősíti, hogy van egy elektromos Royal Enfield koncepciójuk.

Singh, elmondta: „A Royal Enfield számos projektet tervez, és az elektromos platform egyike azoknak. A terveket hamarosan közzé tesszük.”

Nincs túl sok részlet - de figyelembe véve, hogy a piac többi részének résztvevői milyen gyorsan fejlesztenek, feltételezzük, hogy a Royal Enfield folyamatosan lépést akar tartani az iparág többi konkurensével, és bemutatja elektromos gépét a nem túl távoli jövőben.

A négy nagy japán márka elektromos robogókkal, motorkerékpárokkal vagy rendelkezik már, vagy úton vannak a bemutatás felé a modellek. A BMW is rendelkezik elektromos robogóval, a Harley-Davidson bejelentette terveit, hogy jövőre elindítja az elektromos megjelenést a piacon - és a jövő évtől kezdve a MotoGP mellett elektromos versenysorozat is lesz. Kíváncsian várjuk a részleteket, az indiaiak újdonságáról.

A kép illusztráció!