ELMARAD A MOTOR FESZTIVÁL - AZ EMAT közleményével frissítve!

Az utóbbi időben megjelent hírek alapján nem meglepő a döntés...


Korábbi hírünket az EMAT közleményével egészítjük ki:

"Sajnálattal vettük tudomásul a Hungexpo döntését a Fesztivál teljes lemondásáról.Az EMAT versenynek a Hungexpo adott volna helyszínt, így nincs lehetőségünk az eredeti koncepcióban megrendezni.

Mivel a benevezett 92 (!) motor építője, tulajdonosa, és a nézők is várják a több mint két évtizedes tradícióval büszkélkedő versenyt, így a "B" alternatíván dolgozunk. A www.emat.hu honlapon, illetve minden rendelkezésre álló információs forrásban közölni fogjuk a továbbiakat, melynek fontos része az új helyszín és időpont.

Köszönettel:

Devils MC"

---

A Motor Fesztivál kapcsán elég sokszor írtunk az utóbbi időszakban szervezők és importőrök egyaránt megszólaltak a résztvélteli szándékra vonatkozóan. A végeredmény az, hogy a rendezvény elmarad. Alább a Hungexpo Zrt. közleménye olvasható:

"A Hungexpo Zrt. értesíti a közönséget, hogy a február 23-25. között esedékes Budapest Motor Fesztivál elmarad.

A cég minden körülményt mérlegelve a látogatók érdekében hozta meg ezt a nehéz döntést. Miután a nagy motor importőr cégek egy része jelezte, hogy idén nem vesz részt a szezonnyitó rendezvényen, a Hungexpo az utolsó pillanatig tárgyalt a legjelentősebb márkákat forgalmazó kereskedőkkel és potenciális kiállítókkal, azonban támogatás hiányában több partner is visszalépett a megjelenéstől. A Hungexpo számára a látogatók és kiállítók elégedettsége a legfontosabb érték, a cég vezetése úgy véli, hogy a jelen körülmények között nem tudja biztosítani a megszokott színvonalú motoros seregszemlét, és a piaci szereplőkkel együttműködve a jövő évi kiállítás megszervezésére koncentrál. A cél továbbra is az, hogy fenntartva a folyamatos véleménycserét a szakma képviselőivel, az ország legnagyobb ilyen típusú rendezvényét kínálják évről-évre a mintegy 30 ezer érdeklődő látogatónak.

A már megvásárolt jegyek árát a szervezők visszatérítik, a kellemetlenségért elnézést kérnek."