A Harley-Davidson Fat Bob sarazni is jó

Nem feltétlenül ilyen célokra tervezték, de mit tehet a kereskedő ha az adventure motorok piaca pörög igazán.


Az anglia Maidstone Harley-Davidson nevű kereskedésben tökös és igen lelkiismeretes emberek dolgozhatnak, hiszen a nagy felhajtás közepette bemutatott 2018-as Fat Bob-ot komoly teszt elé állították mielőtt az ügyfeleknek kínálgatnák a motort. Na persze ez nem teljesen igaz, de annyi igen, hogy a bemutatásakor elhatározták, kiderítik mire is tervezték az új masinát és hol vannak a határai. A legjobb tesztnek azt gondolták ha letérnek vele az aszfaltozott utakról és terepen csapatják neki. Végülis 10-ből 9 embernek biztos ez az első eszébe jutó gondolat a motor láttán... :)

Másra nem tudunk gondolni mint, hogy az elmúlt év értékesítési adatait láttván egy esti sörözgetés közben, pattant ki a szikra egyik tulajdonosból, hogy az adventure motorok kedvelői felé kell nyitni. Ja, hogy nincs megfelelő gép a kínálatban?! Sebaj, a mai világban a marketing sok problémát megold! :)

A "teszteléshez" Grant Martin flat track versenyzőt invitálták meg., aki számára valószínűleg jó móka volt az "új rosszfiú"-ként is aposztrofált modell meghajtása. A videó magáért beszél:

Képek: Maidstone Harley-Davidson