Segíts a Mentőmotorosoknak – Segíts magadnak

Ma duplán segítesz! November 21-én elindult a Mentőmotor alapítvány új adománygyűjtő kampánya az adjukossze.hu oldalon: új bukósisakok beszerzését tervezik. 90 nap áll rendelkezésre, hogy megmutassuk, milyen erő rejlik a motoros közösségekben! November 28-a a Giving Tuesday, azaz Adakozó Kedd. A MagNet Bank felajánlotta, hogy a mi napon beérkezett adományokat megduplázza egymillió forint összegig!!!


Támogassuk a kezdeményezést, segítsük a Magyar Mentőmotoros Alapítványt!!!

"Kedves Motorosok!

November 21-én elindult alapítványunk új adománygyűjtő kampánya az adjukossze.hu oldalon: új bukósisakok beszerzését tervezzük, hogy mentőmotorosaink biztonságban odaérhessenek a betegekhez, sérültekhez. 90 napunk áll rendelkezésre, hogy megmutassuk, milyen erő rejlik a motoros közösségekben!

Kövessétek Ti is figyelemmel gyűjtésünket!


Ugye szomorú látvány egy összetört motor?

Sokan álltatok már e fölött. Sajnos motorosaink sem tudják mindig elkerülni a bajt. Ezért is fordítunk kiemelt figyelmet védőfelszerelésükre. Ezúttal bukósisakokra gyűjtünk. Már 314.000 Ft jött össze, de még messze a cél!


Köszönjük eddigi adakozóinknak a nagylelkű támogatásokat! Üzeneteiket megtekinthetitek kampányoldalunkon a "TÁMOGATÁSOK" fül alatt.

Számítunk Rátok a teljes összeg elérésében!


November 28-a a Giving Tuesday, azaz Adakozó Kedd. A holnapi adományok különösen értékesek számunkra, ugyanis a MagNet Bank felajánlotta, hogy a kedden beérkezett adományokat megduplázza: http://www.adjukossze.hu/adakozokedd


A megosztásokért is hálásak vagyunk: kérjük, hogy terjesszétek kezdeményezésünket, érjük el együtt a kitűzött célt!

Fogjunk össze a Mentőmotorosokért! - A bukósisak az életüket jelentheti...
Köszönjük!


Széles utat, balesetmentes közlekedést Mindenkinek!
a Magyar Mentőmotor Alapítvány motorosai"

http://www.adjukossze.hu/kampany/fogjunk-ossze-a-mentomotorosokert-1211

https://www.facebook.com/MagyarMentomotorAlapitvany/