Neo Sports Café a Hondától

A Honda is tartogat meglepetéseket Milánóra is. Videójukban megvillantják egyik várható újdonságukat.


Minél jobban közeledünk a kiállítási szezonhoz annál több nap kerül bekarikázásra a naptárban a beígért új modellek kapcsán. A Honda az eddigi, Tokyo Motor Show-ra időzített Gold Wing felvezető videói mellett egy új vonalat is elindított.

A videóban láthatjuk, ahogy a japán mérnökök szorgosan gyúrmázzák az új motort. A Neo Sports Café név elgondolkodtató ugyan, de szinte biztos, hogy a név mögött nem egy retro modell áll. Ezt erősítik meg a következő, videóban fellelt pontok is. Az egyik képkockán látható a motorblokk egy apró részlete mely vízhűtéses erőforrást mutat, ráadásul a hengerfejen még kamu hűtőborda sincsen. A kialakítása sokkal inkább modernnek hat. A videó audio sávjában mintha egy sornégyes duruzsolása szűrődne be, ez is közelebb visz minket a megoldáshoz.

A másik gyanús részlet a videó záró képkockáiban található. Itt a bemutatás dátumán túl (november 6.) az is kiderül, hogy a motor LED fényszórót és indexeket fog kapni. Ezentúl érdemes egy pillantást vetni a gyaníthatóan analóg fordulatszámmérőből és digitális kijelzőből álló műszer formájára vagy a tank kontúrjára. Itt valami modernebb darab fog érkezni... Talán egy új CB1000R?

Képek: Honda