Rossi balesetet szenvedett

Szomorú hír látott napvilágot Valentino Rossi kapcsán, enduro edzés közben érte a baj.


Valentino Rossi az elmúlt hétvégén a 300. királykategóriás rajtját ünnepelte, méghozzá eléggé stílusosan. Sokáig vezette a futamot, majd végül a harmadik helyen látta meg a kockás zászlót. A következő futam a hazai, misanói forduló lenne számára, azonban ha a hírek igazak, akkor a Doki legalább egy futamot kihagyni kényszerül ma begyűjtött sérülése miatt.

Egyenlőre nincsenek pontos információk, annyit lehet tudni biztosan, hogy Tavuilla környéki enduró edzés közben érte a baj Rossit és, hogy az esetet követően kórházba kellett szállítani, lábtörés gyanújával. Bár többféle hír kering a neten, a motogp.com oldalon kitett közlemény sípcsonttörésről számol be ami nagyon rossz hír és nem csak a Rossi drukkerek számára...

Szoros és izgalmas küzdelem dúl a bajnoki címért amitől idén Vale valószínűleg elbúcsúzhat, ha futamokig tart majd a felépülése.

Rossinak (és a motoros világbajnokoknak) nincs szerencséje idén, a Doctor éppen a másik hazainak számító, Mugelló-i nagydíj előtt szenvedett krossz balesetet a szezon korábbi szakaszában. Azt az esést viszonylag jól megúszta, szorítunk neki, hogy ebből is hamar sikerüljön visszajönnie!

Forrás: motogp.com