Ginben lubickoló Harley-Davidson alkatrészek

A múltkor bemutatott, gumiégetésből visszamaradt vegyületből készült Indian tetováló festékkel ugyan magasra került a léc, de van akinek sikerült megugrania.


Uwe Ehinger Németországban, Hamburgban tevékenykedik. Egyaránt van kötődése és szeretete a Harley-Davidsonok és a gin irányában is. Legújabb alkotásánál ezt a két összetevőt vegyítette, a kidolgozás és csomagolásra pedig legalább akkora figyelmet fordíthatott, mint tette volna azt egy motor restaurálására.

Ehinger arról híres, hogy ritka, szinte beszerezhetetlen alkatrészeket is képes felkutatni, megszerezni. Innen származik beceneve is, "the Archaeologist" azaz régész, mely a gin nevéül is szolgál.


Az itóka limitált darabszámban készül, három verzióban. Az 1939 Flathead, az 1947-es Knuckelhead és az 1962-es Panhead motorok alkatrészei közül választhat az, aki nem sajnál egy nagyobbacska összeget leszurkolni ( évjárattól függően 900-1 100 Euro) a nemes italért. Természetesen az alkatrészek megtisztítva és felületkezelve kerülnek az üvegbe.

A videót megtekintve egyértelműen átjön a fanatizmus és megszállottság, ami nélkül nem születhetett volna meg ez a különleges alkotás.

Képek: the-archaeologist.com