100SZIKRA

Egy remek hétvégi program az épített, vintage motorok és a gasztro élvezetek kedvelőinek.


Idézet a rendezők nyilatkozatából: „A 100SZIKRA keretében összehozzuk Közép-Európa motoros közösségét. A környező országokból sokan jelezték részvételüket épített, vintage és extravagáns motorokkal. Barátságos futamokat szervezünk, melyeken a részvétel lesz a fontos. A négynapos dzsembori középpontjában a névadó 100szikra-futam áll. A döntő versenyek sötétedés után, 100 lángoló fáklya között zajlanak, vasárnap pedig egy hamisítatlan falusi libakergetőn lehet húzni a gázt, fel a dombra!

 

100SZIKRA

 

A futamok után koncertek lesznek, és mindenkit várunk a Gasztro udvarba, ahol a BodrogSmoker és a hagyományos palóc konyha játsszák a főszerepet. Válassz egy ételt, huppanj le egy faládára és élvezd a százéves kúria udvarán a nyári zsongást. Minden este hattól szakavatott kezek pakolják a lemezeket, menő filmeket vetítünk, meg amit akartok. Ülj a tűz köré, találj barátokra és oszd meg az élményeidet, mert itt minden a történetekről szól!

 

A dzsemborit egy testet-lelket felszabadító túrával zárjuk. Először elhúzunk az apci tóhoz, ahol sziklákról vízbe ugrálva kaptok még egy utolsó adrenalinlöketet, hogy aztán Becskén a Megvilágosodás Sztupától megtisztulva indulhassatok el hazafelé."

 

További részletek a rendezvény weboldalán olvashatóak: 100SPARKS