hirdetés

Rémálom a vásárlás

Motoros nadrág kicsi köpcös emberre2009-03-27 16:16:54

motoros ruha  

Bookmark and Share

A címben talán talán már mindent elárultam, de ha van ilyen testalkatú ismerősötök vagy esetleg Ti is ebbe a kategóriába tartoztok, akkor tudjátok, hogy nem egy egyszerű feladat ez.


Megosztanám a tapasztalatokat, hogy hátha ezzel nektek egy kis időt tudok spórolni, mert ugye a legtöbb ember nem Adonisznak születik ahogy az a ruhagyártók elképzelik. Hol hosszú, hol rövid, hol bő, hol pedig szűk ugyanaz a méret csak éppen másik gyártónál. Na ezen igazodjon valaki.

Na szóval adott a probléma: motoros nadrágot szerezni, a fent leírt testalkattal megáldott testvéremnek (továbbiakban nevezzük főhősünknek). Már a kiállításon is nézelődött egy két márkából van is bővített (máshol rövidítettnek hívott) fazon. Első körben irány a motocucc. Erről híresek, hogy van nekik ilyen nadráguk. És tényleg van, több méret, több fazon. Csak nem mindenkinek. Főhősünk ugyanis a két méret közé esik. Az egyik hossza jó de kicsit szűk, a másik minden dimenzióban nagy. Így jártunk, sebaj van még a tarsolyban pár cím.

A Difi is gyárt hasonló méreteket (sőt ők az egyetlenek akik konfekció méretezzésel látják el a nadrágot, ami a méret keresésnél nem egy mellékes dolog) 26 és 28. Nagyszerű!!! Főhősünk fel is próbálta mindkettőt, de ugyan az a helyzet mint a motocuccnál. Egyik szűk, másik már nagy. Itt azért már felmerült vagy a fogyó, vagy a hízókúra lehetősége is, és meg is lenne oldva a probléma. :D A nadrág most kell úgyhogy megyünk tovább.

Az IMET-nél sem találtunk és a Spool sem gyárt (már) főhősünk méretében nadrágot. Utolsó lehetőségünk a Biker-World, zárás előtt egy kicsivel beesünk és úgy tűnik lesz amit keresünk. Persze ezt már éreztük egy párszor, de az alagút végéről felsejlő fény mindig reménnyel töltött el bennünket. Nadrág fel és JÓ! Nem akartam hinni a szememnek, de tényleg jó. Persze nem kompromisszum mentes dolog. A nadrág az eddig nézettek közül a legdrágább. A történet egészéhez tartozik, hogy cordura nadrág volt a cél.

Nagy öröm és boldogság főhősünknek is megvan minden ami kell a motorozáshoz, már csak a jó idő hiányzik.

Hadd osszam még meg egy élményt aminek az egyik részén meglepődtem a másik részén pedig csak röhögni lehet. Haza fele a nagy beszerzésből a hátunk mögött megjelenik egy mentőautó. Sziréna, villogó, és sietett nagyon. A kétsávos úton pillanatok alatt talált mindenki egy kis helyet magának és így a mentő minimális lassítással tudott tovább menni. (Igen ez a meglepő része, mert legalábbis én elég ritkán látom azt, hogy egy mentő esetén nincs legalább egy autó ott szerencsétlenkedik és hirtelen azt sem tudja, hogy hol van). A mentő elmegy és mögötte a helyzetben egy gyors előrejutási lehetőséget látó robogós beletapadva a mentő hátuljába hasít a félrehúzott autók között. Mi ez ha nem gyors helyzetfelismerés. Minden esetre kíváncsi lettem volna, hogy mekkora mosoly ült ki az arcára a manőver közben.

Vissza a Zotya blogja bloghoz >>
1 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

hangszoro

2009-12-01 22:52:10

Főleg, ha jön egy "szerencsétlenkedő", a mentős meg nyom egy gyenge satut. . . . .