hirdetés

Amikor 10 másodpercet versz Di Magliora

MotoGP '08 szimulátor2009-01-05 16:07:36

szimulátor  motogp 08  

Bookmark and Share

Hogy mit csinál egy infós, motoros az Ünnepek alatt az evésen, az alváson és a tavaszváráson kívül? Játszik! Motoros szimulátorral.Mert ha már olyan hideg van, hogy nem kívánkozok fel a motorra, legalább virtális adrenalinnal "lövöm" magam.
    Éppen Karácsony előtt sikerült beszereznem egy MotoGP '08 szimulátort. Előre szólok csak az vegye meg akinek sok szabadideje van, mert függőséget okoz. Mindig úgy kezdődik, hogy "csak egy versenyt", aztán a negyedik ötödik versenynél eszmélsz fel. No de kanyarodjunk vissza.
    Telepítés, futtatás és hadd szóljon. Persze fő a fokozatosság, könnyű szint és persze 125 ccm, nah persze, hogy Talmával. 10 másodpercet verek a mezőnyre. Az első két versenyen még elmegy utána már inkább unalmas. Sebaj van még három nehézségi fok. A következő fokozatban "már" csak 4 s az előnyöm, hát ez se az igazi. De jön a nehéz szint és már azért is küzdenem kell, hogy ne legyek utolsó. Ez ám a kihívás! Lemegy a bajnokság, a fasorban se vagyok. Nem egy jó érzés, így visszalépek közepes fokozatra, mert bár a siker csak virtuális, de azért jól esik. Itt viszont megint visszajön az előbbi probléma, egy idő után unalmas mindig nyerni (nem is tudom Rossi hogy tudja elviselni :P).
    Aztán jön az áttörés, rájöttem hogyan lehet első és hátsó kerekezni és bourout és mad-max kört csinálni, persze már Stoner és Rossi motorján). Amikor egy ilyan játékban eljutsz odáig, hogy már nem a köridő érdekel, hanem az, hogy végig tudsz-e menni hátsó keréken a célegyenesen és, hogy egy adott körben a lehető legtöbbet légy egykeréken az az igazi szórakozás. Olyan mintha mégegyszer feltalálnád a Legot.
    Úgyhogy csak óvatosan, mert nehéz leállni róla.
Vissza a Zotya blogja bloghoz >>
4 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

h?cs

2009-03-11 09:17:40

Azt a Driver nevűt nem ismerem. Igazad van ebben a témában. Az az én problémám, hogy már nem szeretek számítógépes játékokkal játszani. De aki élvezi,annak sok örömöt kívánok hozzá! Amúgy meg sok napsütést a motorozásokhoz!

zotya13

2009-03-10 10:36:36

Teljesen igazat adok, abszolut nem élethű a játék, ennek ellenére sztem el lehet lenni vele. De szerintem az autósjátékokkal is ez a baj. Nagyon kevés olyan van amelyik tényleg élethű. Én egyetlen egyet találtam a Driver sorozat legelső részét.

h?cs

2009-03-07 15:11:48

Én is elkezdtem ezt a motoGP 08-at művelni, aztán mire kezdtem belejönni, jó köridőket mentem, meg komolyabb helyezéseket is elértem, már egyre" silányabbnak" tűnt ez a játék nekem. Félre ne értsen senki, szerintem is egy szuper grafikájú , nagyon érdekes játék , ennek ellenére nem tud lekötni engem . Eddig minden motoros játékkal így voltam. A való életben már gyerekkorom óta csak a motorozás érdekel, és művelem is kihagyás nélkül már lassan 30 éve. Az a véleményem ,hogy autós játékot könnyebb készíteni, és jobban megjeleníthető egy videójátékban, míg a motorozást sokkal összetettebb mozgások jellemzik és talán még egyelőre azért olyan gyengécskék ezek így virtuálisan megjelenítve. Biztos vagyok benne, hogy amilyen rohamosan fejlődik a számítógépes technika 1-2 év múlva már élethű játékokkal rukkolnak elő és számomra is érdekes lesz a virtuális motorozás. Addig is nyomom a valódi motorommal ,és mindenkinek örömteli mocizást kívánok monitoron" innen és túl"!

Darths

2009-01-09 16:44:37

Haha, jó kis beszámoló! Következő lépés ugyanez, élőben!