hirdetés

Négy évszakos használatra tervezték

2010-01-12 11:33:36

Dane Halsted kabát  

Bookmark and Share

A Dane Halsted Gore-Tex kabát minden részletén látszik, hogy négy évszakos használatra tervezték. A holland gyártó CE protektorokkal biztosított terméke bővebb fazonú, a feles és háromnegyedes szabás határán elhelyezkedő védőruha.


A Gore-Tex Z-liner klímamembrán útközben mindvégig távol tartotta a változó intenzitású esőt, hatékonyan fogta fel a kemény rohamokban támadó szelet, és a sötétedés után két Celsius fok körüli hideget, de kollégánk mégsem izzadt bele a ruhába.

A Halsted kétrészes zipzárjával biztosra mehetünk, hiszen azok mentén semmilyen környezeti tényező nem talál utat a test felé. Az amúgy Cordura alapanyagú kabát több ponton szűkíthető, vállnál erősítéseket találni rajta, nem feledkeztek meg a fényvisszaverő betétekről sem, sőt nem csak külső, de belső zsebből is többet használhatunk tárgyaink megőrzésére – ezek biztosan nem áznak át.

A Dane kabátja titkos helyen, hátul elhelyezett rögzítő pánttal csatlakozott a Shox Defender II nadrágjához. Ez a gyöngyvászon ruha lepatentolható kantárral készül, így hiába bő szabású, a két rögzítési móddal tökéletesen összepasszítható a kabáttal. A Defender csípő és térdprotektorokkal készül, szabása egyenes, de nem feledkeztek meg a lábszárszűkítésről és a jól záródó oldalzsebekről, valamint a kivehető klímamembránról sem, amely szintén jól vizsgázott az úton. A nadrággal kapcsolatos egyetlen kritikai észrevételünk, hogy a deréknál lévő szűkítő öv magától kilazul, mert túl sima a heveder felülete.

Vissza a Tesztnapló bloghoz >>
0 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.