hirdetés

LS2 4 Seasons kabát

2010-08-03 12:23:41

LS2 4 Season kabát  

Bookmark and Share

Tartósteszt ruháink legfrissebb darabja az LS2-től származó hosszú fazonú, négy évszakos kabát, amely karcsú szabásának köszönhetően a mindennapi városi közlekedésben - motoros felszereléshez viszonyítva - elegáns megjelenést biztosít viselőjének.


A kabátról szinte mindenhonnan apró figyelmességek köszönnek vissza. Ilyenek a vízhatlan cipzárak, az elasztikus nadrágcipzár, az ujjvégeken található puha, gumírozott bélés, valamint a kivehető thermobélés cipzárját takaró szivacsos betét. A biztonságról puha, ütésre keményedő protektorok gondoskodnak a könyöknél, vállnál és a háton.

LS2 4 Season kabát

A kabát alsó részén található cipzárral bővíthető a kabát alja, így utasoknak is igen kényelmes viselet lehet. A 4 Seanons derék-, kabátujj, valamint könyökbősége két lépésben állítható, a nyakpánt azonban egyáltalán nem. Mindennapi tapasztalatainkat egy éven át osztjuk meg olvasóinkkal.


Vissza a Tesztnapló bloghoz >>
2 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

BoBoBá

2010-08-06 13:25:41

Nekem volt szövet kabátom régen. Most bőr van.
Nem sok bizodalmam van ezekhez a szövet cuccokhoz, a bőrben sokkal jobban védettnek érzem magam. Ja és aláöltözővel a legnagyobb kánikulában is faxa.

dragboyz86

2010-08-03 19:44:57

Szép darab