hirdetés

Egy cruiser úgy szép, ha csillog

18500 km2010-06-10 15:44:29

Suzuki Intruder M1500  

Bookmark and Share

Ezt szerkesztőségünk teljes legénysége vallja, így ha elázik vagy bebogarasodik, azonnali késztetést érzünk, hogy visszaadjuk régi fényét.


Ezúttal egy erre szakosodott céget hívtunk segítségül, akik a szárazmosási technológiával varázsolták szerkesztőségünk előtt tisztává a Suzuki Intrudert. A Takarítócég Kft. munkatársai közel fél óra alatt nanotechnológiás vegyszerekkel és különleges kendőkkel hozták a várt eredményt. Az eljárás lényege, hogy a tisztítandó felületre – annak jellegétől függően – ráfújják a speciális folyadékot.A nanorészecskék körülölelik a szennyeződéseket, majd az egészet áttörlik egy különleges kendővel, ami magához vonzza az összekapaszkodó szemcséket, végül egy mikroszálas kendővel egyenletesen elkenik a védőbevonatot, ami vízlepergető és kosztaszító réteget képez. Az eredmény meggyőző, bár a szélvédőhöz előkerült a polírkorong is, ám a plexibe lyukat maró rovartetemek sírjait már az sem volt képes nyomtalanul eltűntetni. A víz- és kosztaszító hatás tesztelése nem lesz nehéz feladat, a tisztítás óta folyamatosan esik az eső, így a tapasztaltakról a következő hónapban beszámolunk.Vissza a Tesztnapló bloghoz >>
4 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

hangszoro

2010-06-14 22:41:26

Az Ultra Derm tényleg qrva jó! Ami zsíros, mindent levisz! Mindegy, hogy olaj, vagy száradt bogár, de alaposan le kell öblíteni, mert ha nem, foltot hagy. Csúnya, makacs foltot! Tehát csak : bővízzel!!!!

dragboyz86

2010-06-11 07:58:31

Ami az igazat illeti, én mosogatószerrel szoktam mosni. Olcsó, és levisz mindent! Ami meg nagyon olajos, azt ultradermes vízzel. Egyszerű dolgok, de nekem beváltak!

hangszoro

2010-06-11 05:09:04

Érdekel a végeredmény, de mindig polírozni tuti nem jó! Ahogy az előttem szóló is mondta : bővízzel, alapossággal.

FeR1

2010-06-10 16:57:39

Kíváncsi lennék,mit mutat ez a technológia egy krosszgépen, dagonyázás után. No és arra, hogy mégis, mondjuk a 20. ilyen "mosás" után hogy néz ki a fényezés. Bővízzel...annál nincs jobb!