hirdetés

Talma pénzhez jutott

Post alcíme2010-08-12 11:45:32

Bookmark and Share

A MOL szerződést bontott vele, de a magyar világbajnok máris megtalálta új szponzorát.


Múlt héten kaptunk egy e-mailt: a héten tartott sajtótájékoztatón bejelentik Talma új szponzorát. Ez gyorsan ment - gondoltuk, majd azon tanakodtunk, vajon ki, vagy mi lehet az.
Megtudtuk. A Hungrana Kft.

De mi az ördöggel foglalkozik ez a Hungrana? A "Hun"-ból, vagy "Hung"-ból sejteni lehetett, hogy magyar cég. A "rana" , vagy esetleg "grana"meg nem mondott semmit. Azóta viszont tudjuk, amit most Önök is elolvashatnak.

Hát, így működik a reklám, a marketing. A mi esetünk is fényesen bizonyítja, érdemes versenyzőket szponzorálni. Mi itt hárman (négyen) most ismertük meg a Hungrana Kft tényedését.
A sajtótájékoztatón Zách Dani kollégám vett részt. Alább az ő írását olvashatják.


"A MOL három héttel ezelőtti visszalépése után, az E85 üzemanyagot előállításával és forgalmazásával foglalkozó Hungrana Kft. lesz Talmácsi Gábor Moto2 versenyző főszponzora az év végéig hátralévő kilenc világbajnoki futamon. A mai sajtótájékoztatón konkrét összeg ugyan nem hangzott el, de kérdésre válaszolva Talmácsi és menedzsere Stefano Favaro elmondta, hogy az alternatív üzemanyaggal foglalkozó vállalkozással kötött megállapodás megfelelő anyagi hátteret biztosít a további versenyekhez. A Hungrana, elődjével ellentétben nem tette az eredményektől függővé a szponzorációt, de Dr. Lengyel Attila ügyvezető elárulta, számítanak Talmácsira a jelenleg több mint háromszáz hazai benzinkúton tankolható új üzemanyag népszerűsítésében.

 

Érdekesség, hogy a Szabadegyházán bioetanol üzemet működtető cég nem Talma csapatával, a Fimmco Speed Up Teammel, hanem a versenyzővel kötött szerződést, amely a pénzbeli juttatásokon túl, technikai együttműködést is tartalmaz. Talmácsi második versenymotorjába már be is építették a 85 százalék bioetanolt és tizenöt százalék benzint tartalmazó üzemanyag használatához szükséges elektronikát. Így ha a MotoGP szabályzata a jövőben megengedi, a versenymotorokban is használhatják majd a kedvezőbb teljesítmény leadást biztosító E85-öt.

 

A következő futamot most hétvégén, a csehországi Brno-ban rendezik, Talmácsi jelenleg a világbajnoki pontverseny nyolcadik helyén áll, és komoly meglepetéseket ígér a szezon hátralevő részére."
Vissza a John McField gondolatai a világról és a motorozásról bloghoz >>
7 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

rgary

2010-08-17 09:04:21

Talmán kívül van még pár világbajnok a moto2-ben, szóval nem rossz ez a hely, csak már szívesebben látnám előrébb!

figgol

2010-08-15 21:38:12

Most meg tessék, itt egy hatodik !!! hely!!!

hangszoro

2010-08-13 22:25:45

Szerintem sem rossz egyáltalán.........de nem volt már egyszer világbajnok is?????

FeR1

2010-08-13 16:55:58

Akkor meg aztán ne mondja nekem senki, hogy a 8. hely az olyan rossz lenne

figgol

2010-08-13 14:17:32

38-40en vannak kb a Moto2ben...

FeR1

2010-08-12 22:34:53

Bioetanol a MotoGP-ben?
Végül is mindegy. A lényeg, hogy Talma mögött van újból komoly szponzor, különben meg a 8. hely nem rossz a tabellán szerintem. Hányan indulnak amúgy a Moto2-ben?

figgol

2010-08-12 21:36:33

Érdekes lenne a bioetanolos motoGP De ki tudja....