hirdetés

Megdöbbentő kutatási eredmények - motorosokról

Post alcíme2011-01-05 16:00:52

Motorrevü Karácsony, mit vegyek, ajándék, akciók  

Bookmark and Share

Észlelés, érzékelés - mire figyelünk oda leginkább.

Legeslegelőször is nagyon boldog új évet kívánunk a blog olvasóinak.
Másodsorban egy rövid értékeléssel tartozunk a Mikulás szépségversennyel kapcsolatban.
A beérkezett szavazatok gyakorlatilag beigazolták előzetes félelmeinket. Olvasóink meglehetősen kiszámíthatónak bizonyultak és ezzel egy kis csalódást okoztak nekünk: egyértelműen taroltak az erotikus töltéssel bíró képek.


16. kép - 8,7 pont

Első helyezett a Tizenhatoska lett, 8.7-es átlagpontszámmal.
Hogy mi lehet sikerének titka? Talán a feltűnően hangsúlyos minimalista stílusú öltözék. A hölgy jól láthatóan nem konzumidióta, beérte egy pár méteres szalaggal - amit a legizgalmasabb testtájai köré tekert-, továbbá   egy Mikulás sapkával és két nagyon szexi kesztyűvel. És milyen érdekes: egy ilyen vékony szalag, milyen zavaró tud lenni... az ember a pokolba kívánja.15. kép - 8,5 pont


Pontszámaiban alig maradt el az első helytől Tizenötöske... pedig ő többszörösét viselte, mint a Győztes. Nála a szép arc és a szűzies, tartózkodó testtartás eredményezhette az ezüstöt.2. kép - 8,26Harmadik helyen a Ketteskék végeztek, Mikulások című élőképükkel.
Ismét a minimalista, anyagtakarékos öltözködésnek, valamint a remek kompozíciónak tulajdoníthatjuk helyezésüket. Különösen hangsúlyos a kép bal alsó harmadolópontjára helyezett térdelő alak, ugyanakkor képszerkesztési hibának minősítjük a szélsőjobb, pontosabban a jobb szélső alak levágott könyökét.


5. kép - 4,85 pont


Meglepően kevés pontot kaptak az Ötöskék. Ugyanakkor válságidőszakban erény a visszafogottság, a túlzásoktól mentes élet. Szavazóinkat külön dicséret illeti, amiért pontszámaikban kifejezésre juttatták, hogy mennyire elítélik a pazarló bőséget.

8. kép - 4,91 pont


Nem tudjuk leplezni a Géppuskás Mikulás alacsony pontszáma fölött érzett csalódottságunkat. Véleményünk szerint a téma szokatlan, újszerű megközelítése mindenképpen magasabb pontszámot érdemelt volna, nem beszélve a képszerkesztés pontosságáról.
A fotós betartotta a reneszánsz művészektől örökölt aranyszabályt: a fő téma legyen a kép harmadolópontjában. A gépfegyver torkolattüze által felvert por ellenfényben való fotózása különleges dinamikát kölcsönöz az alkotásnak.      


Nem mehetünk el szó nélkül a horror vonal sikertelensége mellett. Az alacsony pontszámokat több dolognak tulajdonítjuk: Olvasóink élete és - stílusosan - hócipője már tele van a média és a politikai élet közvetítette horrorral, így annak egyéb formáit is elvetik. Az okok között szerepelhet még, hogy a karácsonyi általános szeretethullámban már nem jutott hely a borzalmaknak az emberi  lélekben.
Hálistennek... A bevásárlóközpontok parkolóiban tapasztaltakat nem számítjuk ide.20. kép. - 2,43 pont


Végezetül: értetlenül állunk a chippandale csoport legalacsonyabb pontszámai mellett. Ez vagy kispolgári, kirekesztő szemléletre, vagy döntő módon férfi olvasókra utal. Érdekesnek találjuk, hogy Olvasóinkat csak kevéssé érintette meg az ókori férfiideált megtestesítő csoport. Ellentmondásosnak érezzük, hogy míg a minimalista ruházkodási trendet a hölgyek esetében pozitívumként, addig a férfiak esetében negatívumként értékelték. Hol vannak itt az egyenlő pályák, egyenlő esélyek?Vissza a John McField gondolatai a világról és a motorozásról bloghoz >>
12 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

kawa

2011-01-07 10:01:37

Ja, egyenlő!

kawa

2011-01-07 10:01:19

Mi van fórummotor? : luck = luck ?

kawa

2011-01-07 10:00:32

Ahogy mondod. Főzzön akinek 2 anyja van mikor motorozni is lehet.
Ahogy egy kollégám mondta: Munkaidőn kívül semmi fakanál, max luck anal.

jmezo

2011-01-07 09:33:46

Kawa

Értem. Akkor te vagy a megfelelő ember motoros bográcspartikhoz, nemde?
Vagy totáis a csömör a munkától? Mármint a főzéstől.

kawa

2011-01-07 08:29:55

Focista én??!! A következő sértésnél figyelmeztetés nélkül ütök...
Ott dolgoztam 5 évig és a szakácsok nem straßen kleidungban főznek...

jmezo

2011-01-06 15:14:07

Kawa

Úgy, úgy, pontosan...

Miért volt nektek öltözőtök Bécsben? Tán labdarúgó vagy?

kawa

2011-01-06 09:37:11

Valójában a rajzolt műkeblek nem csúcspontszámot kaptak, nálam a könyékhiányos sok kislányok nyertek, mert ugye csajnál nem számít hogy milyen és mennyi, csak sok legyen és jó!
Verona sajna nem volt meg, de mivel német nyelvterületen(nem ok nélkül) nagyon népszerű, így Bécsben vele volt kitapétázva az öltözőnk.
A perifériás okoskodásban lehet valami, épp a minap láttam valami mentalistás műsorban hogy a perifériás látással szerzett információk jobban befolyásolják a cselekedeteinket mint az elsődlegessel. Szóval megtévesztésként tényleg a szembe nézünk, de a tudatalatti ösztön közben már a dudára koncentrál....

rgary

2011-01-06 08:12:53

Igazából én nem is értem, hogy ezeket a horroros, géppuskás, chippandale-es képeket minek tettétek be? Csajok, motorok, csajok a motoron ez az ami kell!

jmezo

2011-01-05 22:17:04

Fer1

Pont a te véleményed alapján - ami a legelsők között jött - gondoltam, hogy a Gunmachine Santa Claus tarolni fog.
Érdekes, amit írsz, hogy mit nézünk meg először. Úgy lehet, hogy a perifériás látásunkkal viszont azonnal a kebleket nézzük, de az alany azt hiszi, hogy a szemébe nézünk, mert hogy centrális látásunkkal valóban ezt tesszük, csakhát a periféria....

jmezo

2011-01-05 22:13:49

Kawa,

Bár a szavazás inkognitóban történt, megkérdezhetem, hogy a két műkebelcsodát hány pontra vetted?
Hát te meg honnan ismered Veronát? Ugye nem....? Abba belehalnék. :-)

kawa

2011-01-05 17:51:04

Én pedig erősen remélem hogy az utolsó kép minimál pontszáma valóban a zömében férfi olvasók erősen kispolgári, kirekesztő szemléletére utal.
Sajnálatos módon azt kell mondjam hogy lassan mi, motorosok vagyunk az utolsó védőbástya a hatalmas dudák gyönyörű földjének védelmezői közül, akik még mindig hősiesen ellenállnak a másság rohamának.
Éljenek a csajok meg a sok lóerő!
Ja és Verona Feldbusch-t a szűziességgel és a tartózkodással egy lapon említeni....

FeR1

2011-01-05 16:36:41

Inkább a kedves arcoknak tudható be az első három helyezés ugyanis tanultam, hogy az ember egy másik embernek mindig az arcát nézi meg először, Akármennyire is nem azt akarjuk, kényszeredetten azt vizsgáljuk meg, aztán csak a többi részt. Ezt kísérlettel is bizonyították, a szem mozgását lézerrel modellezték és a felvillanó bögyös maca képeknél is először a szem és az arc került vizsgálatra, aztán csak a mellek. Miután kielemezték és közölték a kísérleti alanyokkal az eredményt, újból megismételték a kísérletet, hiába, először az arcra pillantott a kísérleti alany, holott már tudatosan a mellekre koncentrált, de azok csak néhány század másodperc múlva kerültek sorra. Ennyit arról, hogy a férfiak mindig csak a...
Az utolsó kép természetesen szép, de egészséges férfi lévén nem erre gerjedek, ezért kaptak alacsony pontszámot. A géppuskásat én 10-re értékeltem. Hogy miért azt már előzőleg kifejtettem, ha nem is túl bőven.
A horroros képek meg valahogy "nem jöttek át", ahogy manapság szokás mondani.
Boldog új esztendőt!