hirdetés

Hogy miért szörnyű a Motorrevünél dolgozni?

Post alcíme2011-01-14 12:21:16

Utazás, Motoros túra, Indonézia, Bali, Lombok, Flores  

Bookmark and Share

Attól még, hogy üldözési mániád van, nem biztos, hogy nem figyelnek


A kollégáimmal beszélgettünk erről az útról, annak kapcsán meg a készülődésről. Ez a kollégám – a Zomborácz Iván, aki szintén szeret utazgatni – azt állította, hogy őt érdeklik egy utazás előkészületei, a pakolászás, stb.
Hát ez érdekes, hogy miért érdekel valakit az, hogy ki mit visz egy útra?

Elgondolkodtam rajta, hogy ez vajon a kíváncsiság perverz fajtája-e, vagy esetleg normális kíváncsiság.

Lehet, hogy ezt már csak egy lépés választja el a leskelődéstől, a csillagásztávcsővel való szembeszomszéd-megfigyeléstől és a poloska telepítéstől? Nem tudtam eldönteni. Azóta megfigyelem ezt a kollégámat, hogy megtudjam róla, hogy ez a kíváncsisága vajon perverz kíváncsiság-e nála.
Nézegettem, hogy hol lehetne csillagásztávcsövet venni, hogy megfigyelhessem őt és megtudjam róla, hogy perverz kíváncsi-e. Aránylag olcsó távcsöveket kínál a Makszutov üzlet. Olyan oroszos a cég neve – ravasz választás -, azok pedig optikai dolgokban elég jók voltak. De azt hiszem, a Makszutov távcsövek – hogy-hogy nem, Kínában készülnek.A csillagásztávcső


A kollégámat egyenlőre csak simán, a szememmel tartom szemmel, és néha úgy tűnik, hogy szemmel tart engem. Gyanús…
Még indulás előtt gyorsan megnézem, hogy valami magánnyomozó szaküzletben lehet-e valami olcsóbb poloskát venni, az sem baj, ha kínai. Ha kapok, majd ráragasztom az asztalára alulról, hogy halljam, miről beszél. Lehet, hogy a cipőjére is teszek egyet, akkor értesülök majd arról, hogy miről beszél, ha éppen megy valahova. Azt is tudnom kellene, hogy merre jár, nem megy-e esetleg távcsövet, vagy poloskát venni. A poloska erre is jó lehet. Meg akkor már kéne egy nyomkövető jeladó is, azt meg belevarrnám a ruhájába.


A poloska


Ja, és hát a készülődésről:
Egy nagy utazás élvezeti részét alaposan meg lehet hosszabbítani egyfajta lelki praktikákkal, amelyekről legközelebb írok, merthogy most elment az idő azzal, hogy megtudjam, perverz kíváncsi-e a
Zomborácz Iván, a kollégám, aki azt szeretné megtudni, hogyan készül az ember ha útra kel. És hogy mit visz magával.
Már megint figyel… Kifigyeltem, hogy azt figyeli, hogy figyelem-e. Szerintem ez azért nem normális…


Vissza a John McField gondolatai a világról és a motorozásról bloghoz >>
6 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

Zomboracz_Ivan

2011-01-17 13:48:28

Túl sokan olvasnak téged, az összes szomszéd extra függönyöket és dróthálós tapétát szerelt fel a hétvégén. Vége a mókának. Erre meg még a szemem is begyullad, annyit volt rajta távcső manapság.

rgary

2011-01-17 13:25:44

Elég a paranoiából, perverz magamutogatásból, megfigyelésekből, egymás holmijában való turkálásból! Rám ez egyáltalán nincs semmilyen hatással! Viszont hallottátok már azt az összeesküvés elméletet, hogy...... hol is kezdjem.....

fokuszka

2011-01-16 16:56:29

szerintem sem perverz dolog, ha valakit érdekel ki mit visz magával. Egy barátom hátizsákjában aki egy hétre ment a barátnőjével motorral a tengerpartra a következőket találtuk:
Két búvárszeműveg, két békatalp, két pipa és egy pár könyv.
Igazad van FeR1 mikor azt írod praktikus ötleteket ad a kiváncsiság mert én a pipát otthon felejtettem volna.
Ja és még valami. Ez a jmezo hátizsákja volt

jmezo

2011-01-14 18:11:16

Zomborácz Iván,

reagálj már valamit! Itt ülük DOhában a reptéren, és semmi felháborodott reakcijó?

Figgol, tuti figyeltet...

Fer1
Ennek is van neve: mutogatós Fer1

FeR1

2011-01-14 14:43:41

Figyelnek, nem figyelnek, nem érdekel. Ha nekik ez ad örömet, hát csinálják. Legalább komoly tett nélkül jót cselekszem valakivel
Amúgy nem perverz dolog szerintem, ha valakit érdekel, ki mit visz magával egy útra. Praktikus, hiszen ötleteket ad, esetleg, ami nekem nem jutna eszembe és szükségem lehet rá. Szóval hasznos dolog ez a fajta perverzió. Meg az üldözési mánia is, mert, ha bebizonyosodik, hogy nem csak mánia, akkor mondhatod nagymellénnyel, hogy én előre tudtam!

figgol

2011-01-14 14:00:25

Húú, gyorsan be is húztam a függönyt, hogy nehogy valaki távcsővel figyeljen....János, szerinted megfigyelteti a kollégád azokat is, akik a megfigyelésedről szóló cikkedet olvassák??)) Jó lesz vigyázni..majd figyelek én is!))))