hirdetés

Túl nagy fába?

Ha fejemben már megvalósult akkor megcsinálható! A MONSTER készülőben!2010-05-12 18:27:58

motor építés  

Bookmark and Share

Ha már a Revü a gyorsulás mellett a motorépítésről szóló beszámolókat is rámbízta akkor itt az első ilyen jellegű irományom.

Sziasztok!

Még Januárban szólt egy haver, hogy tud egy sérült 2008-s Hayabusát ami egy ideje mozgatja a fantáziám ugyanis Streetfighter átépítést ebből a modellből még nem láttal. Persze ki az az idióta aki épít egy B-King hasonmást? Hát én. A beszélgetést tett követte és meg is vettem a motort amit rögtön atomjaira kaptunk, hogy minden porcikája tökéletes, átalakított legyen. Sajnos időm az elég kevés van foglalkozni vele de szép lassan azért készülget. Mostanra jutott el odáig, hogy legalább már lábon van és kezdi mutatni a formáját. Közben persze rengeteg alkatrészt rendeltem a világ minden pontjáról amiknek a nagyrésze már meg is jött.

A lista nem teljes de közelít:

Performance Machine Cartel kerekek, Vortex lánckerék, Hotbodies idomok, sárvédők Amerikából, LSL lábtartók, bukógombák, markolatok, villahíd, kormányteló, tükrök, lámpa, Magura fék-kuplung radiális pumpák, kormány, Wilbers hátsó teló Németországból, Goodridge fékcsövek, Pro-Bolt alu és titán csavarszettek, Samco vízcsőszett, EBC féktárcsák Angliából, LASER verseny kipufogó Hollandiából és Pirelli gumik Olaszországból. 

Annyit elárulok, hogy a gyári Hayabusa hátulját már eladtam mert nem tetszett és egy Gsx-R 1000 váznyúlvány, idomot szeretnék rászerkeszteni ami csak elsőre nézett ki egyszerűnek. Amint az egyik probléma megoldódik jön egy új és ugye nem elég, hogy fel van csavarozva még szépnek is kell lenni, mintha gyárilag is oda tervezték volna. Elöl nem lesz idom csak egy lámpa és egy Gsx-R 1000 km óra ami szép és sokkal kisebb mint a gyári csak ugye azt is be kell majd kötni. Szóval van még meló de a MONSTER névre keresztelt szépség rövidesen elkészül és remélem nem csak nekem fog tetszeni...

üdv szabb


Vissza a Dragbike bloghoz >>
9 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

MZTibi

2010-05-18 23:56:17

A második kép az nagyon fincsi Csupa fullos alkatrész

hangszoro

2010-05-14 07:47:58

A "csúsztatás"-ra tudnék egy jó példát, de hosszú a körítés része, hogy érthető legyen, így nem esek neki, de legyen elég annyi tömörítés, hogy "olyan nincs". Ja? Hogy éjszakáztál, hétvégéztél, s nem volt idő még szunyálni sem? "Munkaköri feladat"--na csak belekaptam, de le is zárom a gondolatmenetet.

A szezonalitással igazad van, valaminek mindig van szezonja. Kivétel talán a szoknyavadászat, mert annak tényleg mindig.

Mondd csak! Neked is olyan "hétvégipihenőkicsitnyaralófeelinges" birtokod van, mint sok ismerősömnek, aki azért vette, hogy odajár hétvégenként "pihennikikapcsolódni"? S közben két napig csak füvet, sövényt nyír, gereblyézik, üvölt a gyerekekkel, hogy épp mit nem szabad, szidja a telekszomszédot, a világot, a jóistent s hétfőn úgy jön dolgozni, mint aki meztelen picsával ült erőspaprikába?

Azt meg végképp nem értem (kertészeti és Mező Gazdász szempontokat félre téve), hogy akinek van egy terepre alkalmatos motorocskája, miért is nem szereti az esőt?? Én speciel imádom. Na nem elázni persze, hanem eső után (köpönyeg) keresni egy szép nagy ragadós, árkokkal, fácskákkal tűzdelt szakaszt és szabadon engedni a "ménest", hagy szaladgáljanak kicsit..... :-)

FeR1

2010-05-13 12:20:35

Na, Mező Gazda!
Esik az eső, a föld megtelik élettel. Csak mindig a gyom nő, nem az, amit szeretnénk. Bár, lehet, hogy gyomot termesztesz, akkor viszont könnyedén megy.

jmezo

2010-05-13 11:51:18

Tényleg! A Borsay a saját blogjába írt...

Mér', más nem lehet, mi?! És akkor mi van, ha nem vettem észre? Mi? :-)

Na, szabadság szezonban...
HAngszóró!
Először is: valaminek mindig van éppen szezonja. Sízés, földieper, ültetés, siklóernyőzés, stb. Most akkor soha ne menjek úgymond szabadságra?
Különben is , ez nem szabadság, hanem szinte egy betegállomány. A mentális egészségem megőrzése érdekében, tehát prevenciós gyógymód. Mi ez hát, ha nem betegállomány? Na, még csúsztatás lehet, a rengeteg ledolgozott hétvégéért, éjszakáért, stb. Éppen esik... ettől zöldebb minden, a föld megtelik élettel, amíg nem volt egy ilyen gyönyörű birtokom, az esőt csak a motorozás elleni dolognak tartottam.
Hát, igen, Mezőgazda lettem.

Hűha, elnézést, ez nem ide tartozó téma, csak hát a személyes megtámadtatás...
A motort talán megfotózzuk az újságnak is, ott tessék nézni, ne itt, hányszor mondjam? :-)

Szabb

2010-05-13 09:09:44

Ez a motor csak közúti használatra készül, ez lesz az utcai motorom ha egyszer elkészül...
üdv Borsay Szabolcs, szabb, az X-Bike tulaja, drag versenyző stb... Remélem így már betudsz azonosítani Mező!

hangszoro

2010-05-13 08:24:54

Hát ja, ha már az Ő blogja...........még az is lehet, hogy Ő az mi?
Szabadság?!?! Szezonban?!?! Bejött az élet!!! :-)
De lehet, hogy a munka a hobbi és akkor a munka szórakoztat, pihentet. Meg ezt már kitárgyaltuk, hogy olyan ez, mint egy Ossian szám is mondja : "...magába szív, fogva tart, a fénye elvakít..."
A motor? Jó az alap, a ráköltendő sincs nagyon limitálva úgy látom, elrontani tényleg csak külsőleg lehet. De gondolom közúton is fogsz vele közlekedni, ha tükröket is teszel rá.

FeR1

2010-05-12 22:09:49

Hát, gondolom, ha már az ő blogjába írt
Neked Jani, meg nem pihenni kéne és jó messzire helyezni magadat a munkától, nem csak fizikai értelemben, hanem virtuálisan is, ha már egyszer a jól megérdemelt szabadságodat töltöd az ország DNy-i sarkában?

jmezo

2010-05-12 21:38:21

Persze egy csomóan nem tudják, hogy ki ez az alak, aki motorokat épít, ír róluk ide a Motorrevü online-ra. Pedig látták már egy csomóan. Csak általában elmosódottan lehet látni őt. Ugyanis - ha jól sejtem - ő s Borsay Szabolcs! A gyorsulós, vagyis a dragos, akinek legutóbb éppen nem volt dragja.
Vallj hát színt! Ki vagy? A Borsay?

FeR1

2010-05-12 19:45:28

Kíváncsi vagyok a végeredményre, már így is elég ütősnek néz ki ezekkel a felnikkel