hirdetés

Túl az utolsó próbán

2010-10-04 13:19:08

Szabb dragbike  

Bookmark and Share

Úgy látszik ez az év már csak ilyen, ha versenyzésről van szó.
Helló,

az elmúlt 2 héten megpróbáltam orvosolni az utolsó Kunmadarasi versenyen keletkezett problémákat, amik közül az egyik hátsó kerék láncfeszítőjének gyengesége volt.Megerősítettem és gyártattam egy nagyobb lánckereket amivel jobb időt futhatok. Így készültem az idei utolsó lehetőségre Kiskunlacházán, ahol ugyan autós gyorsulási futam volt, de a szervezőkkel való egyeztetés után engedélyezték, hogy teszteljem a Suzukim. Az idő kicsit hűvös volt, de engem csak az érdekelt, hogy végre minden jól üzemeljen a motoron. Sajnos nem így volt. 
 
Az első rajtot követően kb. 100 méter után a motor újra eltépte a már megerősített láncfeszítőt. Rájöttem, hogy a konstrukcióval, amit még az olaszok csináltak van a baj, és egy teljesen új kerék befogót kell csináltatni jövőre, ha marad ez a motor...
Én pénteken kiutazom Angliába ahol 3 eladó motort fogok megnézni a hétvégén. Remélem végleg lezárul ez a szerencsétlen periódus, és jövőre minden stimmelni fogés harcban lehetek a Magyar Bajnoki címért és jó eredményeket érhetek el az EB-n is!

üdv
szabb
 
http://www.szabb.hu/

Vissza a Dragbike bloghoz >>
2 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

figgol

2010-10-05 18:26:19

Mindent bele jövőre!

hangszoro

2010-10-05 08:24:02

Azért volt harc az idén is...........az idegeké, sajna. Na majd jövőre!!!