hirdetés

Német iskola

Post alcíme2010-02-10 09:32:57

drag  

Bookmark and Share

Helló, újra itt vagyok. Egy hétig a németországi Nordhornban (piszok messze van...) voltam ahol a Wilbers cég futóműszerelő iskoláját végeztem el.  

Az itthoni versenyeken figyeltem meg, hogy a Superstreet kategóriában sokan a széria hátsó gátlót használják erősebb rugóval ami egyáltalán nem jó ugyanis ennek a kategóriának egy igen speciális beállítást igénylő gátlóra van szüksége. A rajtot elhagyva gyorsan össze kell ülnie majd lassan kell feljönnie amit gyenge nyomó és erős húzó csillapítás eredményez. Miután leegyeztettem a részleteket nem lesz probléma, hogy a jövőben ezeket a speciális igényeket is ki tudják elégíteni.


   

Most pénteken pedíg olaszországba utazom ahol egy Francia sráccal találkozom aki komolyan érdeklődik a Hayabusa Pro-Stock motorom iránt. Gondolom sokan tudjátok, hogy kategóriát szeretnék váltani és a Pro-Stock motort egy Pro-Mod-ra cserélném. Ez annyit jelent, hogy az új kategóriában közel 200 lóerővel lenne több a motor a tavalyinál nitro befecskendezés használatával.Valahogy így nézne ki. Az még nem tiszta, hogy Hayabusa vagy a "régi" GSX blokkot használnánk. A héten több szponzor tárgyalásom is van így remélem 1-2 héten belül többet tudok!

Üdv

szabb

 

 


Vissza a Dragbike bloghoz >>
0 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.