hirdetés

Nem lesz kész...

2010-04-29 17:05:01

Szabb dragbike  

Bookmark and Share

Nem tudom elmondani mennyire sajnálom de nem lesz kész a motor.

Az utolsó pillanatig bíztam benne, hogy elkészülünk vele időben de 6 hét alatt nem sikerült a lehetetlen és megépíteni egy komplett új motort a nulláról.

Ebben a pillanatban azon tanakodunk, hogy elhozzuk olaszból megmutatni hogyan állunk vagy ne. Csak az utazás közel 100eft-ba kerülne de szeretném ha mindenki látná hogyan is állunk. Nagyon közel volt, kb 3-4 napos munka van még és teljesen kész, letesztelve de igaza van Carlo-nak amikor azt mondta, hogy ne kockáztassuk meg azt, hogy egy összedobott motorral odaállunk és esetleg kinyírjuk a teljesen új blokkot ami közel 2,5mft-ban és rengeteg munkában van eddíg. Arról nem is beszélve, hogy az újraépítés minimum 1 hónap lenne amivel két magyar bajnoki futamot buknék el. Így "csak" egy futamról maradunk távol. Persze én ott leszek hétvégén Kunmadarason de motor nélkül.


Vissza a Dragbike bloghoz >>
1 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

hangszoro

2010-04-30 06:48:30

Bakker!!! Na ez a méreg, nem a cián! Külső szemlélőként csak megerősíteni tudom Carlo-t, ne kockáztass! Most kimarad egy futam, sajnálatos, de így jártál. Viszont van - lesz faxa motorod, amit a kapkodás miatt nem nyírtál ki.
Szerintem csinálj róla egy rakat fényképet, hívasd elő kicsit nagyobb méretben, felragasztod valami nagy lapra és mindenki láthatja, hogy a motor készül, nem csak szájharcos vagy.