hirdetés
 
 

Beach Party - Fríssítve

10. nap2009-01-27 11:12:27

Bookmark and Share

A vasárnap éjszakát végül mindössze kb. 20 csapat töltötte a tengerparti beach party helyszínén. Többen elakadtak a bevezető útnál, és inkább visszafordultak a veszélyesnek ítélt terepről, így az este családias, jó hangulatban telt.
A katonák körben a dűnékről vigyáztak ránk. Bár napközben már jó az idő, esténként nagyon hideg van, ilyenkor elkél a már többször bizonyított Helly Hansen alsóruha. A fűthető mellény motorozás közben szintén nagyon jó szolgálatot tett, rá azért néhány napja már nincs szükség. Délelőtt a dagály még elzárta a tábor területét a szárazföldtől, így volt egy kis idő élvezni a napsütést, fürdeni stb. Délután két óra tájban tudtunk elindulni, és szép időben motoroztunk kb. 200 kilométert a tengerpart homokján, a sivatag és az óceán között a fővárosig.

Csodálatos nap volt. Úgy tervezzük, hogy a holnapi pihenőnapot kihagyjuk, és megpróbálunk eljutni Kiffáig, hogy legyen időnk megkeresni a környéken élő sivatagi krokodilokat. Két napja terepgumival megyünk, a Conti TKC 80 kiválóan teljesít, eddig semmi probléma nem volt vele.

FRISS:

Meg nem erősített forrásból kaptuk a hírt, hogy az éjjel Mező János kollégánk egy nouakchotti tengerészkocsmában elkártyázta a Yamahát. Állítólag mindent megpróbál, hogy visszaszerezze, de ennek eredményéről még nem kaptunk értesítést. Várjuk a híreket, amint tudunk valamit, jelezzük.


Vissza a Budapest-Bamako - Flúgos futam bloghoz >>
0 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.