hirdetés

Újra itthon...

2009-11-11 12:00:00

túra  Kaland  Gerle 13  Földközi tenger  

Bookmark and Share

Közel egy hete, hogy visszaérkeztünk Magyarországra. A cél, a starthellyel megegyezően a Közlekedési Múzeum repüléstörténeti kiállítása, pontosabban a Gerle 13 repülőgép volt.Mivel hozzászoktunk már a meleghez, kicsit hűvösnek éreztük azt az 5-6 celsius fokot és az esős, nyirkos időt amire érkeztünk. Bár, ebből az időjárásból már Törökországban kijutott nekünk. Görögországtól egészen a Horvát határig újra kellemes 10-15 celsiusban motoroztunk, majd ezután volt olyan szakasz is, ahol jöttek a mínuszok rendesen.Persze minket ekkor már semmi nem zavart, hajtott a vágy, hogy mielőbb hazaérjünk, találkozzunk családtagjainkkal, ismerőseinkkel.

Örömmel vettük, hogy a november 5-ei érkezésünkre kilátogattak jó páran a szomorkás idő ellenére is. Ezúton is köszönjük nekik! Továbbá köszönjük azoknak is, akik végig kísérték a túránkat itt a motorrevü online blogján keresztül, hozzászólásaikkal, email-jükkel bátorítottak, buzdítottak bennünket. Sokat jelentett ez nekünk, mivel a szervezés és a kivitelezés önerőből zajlott, munka mellett, külső stáb nélkül. Illetve mégis volt segítségünk... Segítettek a támogatóink, akik anyagilag is hozzájárultak a sikerünkhöz, segítettek a munkatársaink, akik a szervezés során könnyítették meg feladatainkat. De a legnagyobb segítséget a családtagjainktól kaptuk, akik nem csak "elviselték", hanem támogattak és aktívan hozzájárultak ahhoz, hogy ez az 50 nap és 19.500 km sikeres, eredményes legyen. - Köszönjük!

Interú a Széles Út-nak

50 nap, 19.500 km. - Így utólag már nem is olyan sok, de tény, hogy életre szóló élményekkel lettünk gazdagabbak. Ezeket az élményeket megpróbáljuk mihamarabb feldolgozni és egy túrabeszámoló formájában hamarosan közzétenni. Pl. a Motorrevü újság hasábjain. Mivel rengeteg élményünk van (és hozzá rengeteg fotó), terveink között szerepel egy nyomtatott kiadvány megjelentetése is, mondjuk valami könyv formájában. Ha a videós szakemberek érdemesnek találják, akkor a túra során felvett anyagból talán egy kis filmanyag is létrejöhet.

Addig is amíg ezeken dolgozunk, már ezen a héten elkezdjük a fotó- és némi videóanyag feltöltését weboldalunkra, a www.kalandmotoros.hu  oldalra, ahol a továbbiakban részletesebben olvashattok erről a túráról és a velünk kapcsolatos egyéb történésekről.

Ide is eljutottunk: Abu Simbel - II. Ramszesz fáraó temploma

Motoros üdvözlettel: B. Jani - Sulyi


Vissza a Kalandok A Földközi-Tenger Körül bloghoz >>
7 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.

FeR1

2009-12-01 12:26:49

Mikor lesz az élménybeszámoló a túráról és hol ? Mennék szívesen.

FeR1

2009-11-24 23:11:43

Hát Antaktiszra nem tervezek túrát, motorral nem, legalábbis még nem. De egy Magyarország, Tata Marokkó, Tata túra tetszene. Csak lenne már meg a Tenerém

hangszoro

2009-11-24 22:47:07

Nem kóstolgatlak Testvérem, csak eszembe jutott, ha egyszer összeszedsz mondjuk egy Antarktika nevű barátnőt. . . . . . .

Az Uraknak minden elismerésem és igen, én is irigy vagyok!

FeR1

2009-11-22 18:29:52

Hát, igen, érthető az irigység. De jó értelemben véve, mert nem pusztán szórakozás egy ilyen hosszú távú túra. Tudom, mert rendszeresen részt veszek hosszú távú gyalogtúrákon, olykor 18órát is gyalogolva egyhuzamban, apró pihenőkkel. Hát közben az ember azt gondolja, hogymi a fenét keres ott, de a végén, mikor az aranyérem lóg a nyakban, megéri és jó bulinak tűnik az egész

BoBoBá

2009-11-18 22:45:36

Félreértés ne essék, minden tiszteletem az övék, csak kicsit irigy vagyok

BoBoBá

2009-11-18 22:44:49

Jó dolog, ha van valakinek 50 nap szabadsága, amit egyszerre kivehet...
Erre nekem jelen állás szerint majd nyugdíjak koromban lesz lehetőségem.

FeR1

2009-11-17 22:30:35

Nagyon jó lehetett, néhány év múlva én is tervezek hasonlót, bár én csak Jordániába, azon belül Petráig szeretnék menni. Na, jó, nem csak oda, de ez már konkrétan megszületett a fejemben, hogy egyszer oda el kell mennünk ha törik ha szakad(a barátnőmet Petrának hívják) Majd megkereslek benneteket jó tanácsokért