hirdetés

Csak egy rövid hír indulás előtt 4 nappal

Újabb fejlemények2009-09-14 12:00:00

Bookmark and Share

Az utóbbi napokban sok számunkra fontos dolog történt, amiről gondoltam egy rövid beszámolót készítek a „törzsvendégek” tájékoztatására. Nos, szeptember 9-én átvehettük a felkészített motorokat a Full-Gas balatonboglári műhelyében, amik már több mint egy hete nem voltak otthon a garázsainkban, növelve ezzel a bennünk már gyakorlatilag konstans módon meglévő feszültséget. Tudtuk, hogy jó kezekben vannak meg enélkül nem is tudnánk elindulni, de olyan furcsa érzés, hogy indulás előtt 9-10 nappal nincs motor amire pakolhatnék, meg egyáltalán. Lényeg a lényeg, hogy a szerelők alaposan kioktattak bennünket, elláttak a szükséges mennyiségű jó tanáccsal, így szeretett gépeink visszakerülhettek a megszokott helyükre.

Nagy örömünkben, meg természetesen azért hogy megköszönjük azt a kivételezett gondoskodást és figyelmet amit kaptunk, rendeztünk egy kis zsúrt amivel egyúttal el is köszöntünk a bennünket segítő kollégáktól.
Remélem a hazaérkezésünkig nem találkozunk még telefonon sem – no nem azért mintha valami probléma lenne közöttünk – mert ebben a konkrét esetben ez számunkra bajt jelentene.

Csak stílusosan... :-)

A másik jó hír, hogy a BMW Magyaroszágtól megkaptuk a komplett motoros ruházatot, amit múlt pénteken vehettünk át. Az eredeti tervektől eltérően nem sikerült összehozni a Rallye 2 Pro öltönyöket, ugyanis már jön a 3. generáció és a „régiből” már a mi méreteink nem voltak elérhetők. A végleges konfiguráció felülről lefelé (a kéznél teszek majd egy kis kitérőt)☺

  • Enduro sisak: Janinak Bullit, nekem Wave színösszeállításban
  • Streetguard 3 kabát és nadrág mindkettő fekete színben
  • Allround 2 kesztyűk (ez volt a kitérő)
  • Santiago csizma, véletlenül mindkettő 43-as méretben

Nagy örömünkben be is öltöztünk thermobélésestől mindenestől, aztán azzal a lendülettel mehettünk is tusolni, rendesen levert a víz mindkettőnket. Körülbelül így néztünk ki: 


Sulyi beöltözve...

B. Jani is felpróbálta az új ruhát

Lassan véget ér a felkészülés időszaka, ez nálam olyan mint a terhesség és a szülés folyamata lehet a kismamáknál, mikor már teljesen kikészülnek mind lelkileg mind pedig fizikailag a terhesség okozta megpróbáltatásoktól, addigra pont megszületik a várva-várt kisbaba. Nos, mire beleőrülnék én is meg a környezetem is a szervezés okozta idegeskedésbe, felülök a motorra és remélhetőleg pénteken elkezdődik az, amiért ezt az egészet csináltam: maga az expedíció.

Végül néhány kép a motoromról, hogy hol tart a pakolás jelenleg:

Indulásra készen

Indulásra készen

A képek minőségéért elnézést kérek, de ha kitoltam volna a Bömöst így a garázsból, már farral soha nem került volna vissza a helyére.


Zárszóként több hosszú távú túrával a hátam mögött úgy döntöttem megengedhetem magamnak, hogy adjak egy jótanácsot azoknak akik hasonlóra adják a fejüket.
Alapvetően – sok apróság mellett – három dolog kell ahhoz, hogy egy ilyen vállalkozás sikeres legyen: nagyon alapos felkészülés, jó adag szerencse, meg valami földönkívüli dolog, – nevezzük most Jó Istennek – aki felülről vigyázza minden méteredet és nem engedi hogy bajod essék. Ha valamelyik nincs meg, nem fog sikerülni. Persze butaság lenne itt arányokat keresni, de ha Te nem teszel meg mindent a sikerért a szerencse is el fog pártolni mellőled. 


Akkor pénteken elkezdődik végre….

Motoros üdvözlettel: Sulyi


(Kép és szöveg: kalandmotoros.hu)


Vissza a Kalandok A Földközi-Tenger Körül bloghoz >>
0 komment
Értékeld!

Kommentek

Hozzászólást csak regisztrált és belépett látogatók írhatnak. Regisztrálni itt tudsz.