Alrovat - Ízelítő

Benelli TRK 502

Csiszolandó gyémánt...

Ízelítő - BMW R nineT Pure

(Divat)hullámlovaglásból ötös

Suzuki GSX-R1000R

A Suzuki hosszú évekig csak takaréklángon folytatta a GSX-R1000 fejlesztését, míg a konkurencia hatalmas lépésekkel haladt előre. Most a könnyűépítésű szupersportgépek feltalálói egy teljesen új konstrukciójú motorkerékpárt mutattak be, amely azonnal egyértelművé tette, hogy nagyobb ambíciói vannak annál, mint hogy csupán felzárkózzon a többiekhez vagy éppen csak folytasson egy dicsőséges tradíciót.

Triumph Street Triple RS

Tavaszi a hangulat, vibrál a levegő. Hiszen egyrészt a katalóniai Moto GP-pályán húzhatjuk a gázt, másrészt ez a bizonyos gázmarkolat a Triumph régóta repesve várt új Street Triple RS-éhez tartozik. Lehet ennél jobb dolgunk?

Ducati SuperSport/S

A Ducati sportos világába mostantól ismét a SuperSporton keresztül vezet az út. Bár az első próbalovaglás után Szent Péter esőt és mennydörgést küldött ránk, végül azonban mégiscsak kisütött a nap a teszten.

Honda CRF450R

Piros – na persze. De ezt leszámítva minden új a 2017-es CRF-en. Vajon vissza tudja szerezni a zöldek és a narancssárgák által elhódított területeket? Menetpróbánkból megismerhetik a teszten szerzett első benyomásokat.

Kawasaki Z650

A Kawasaki nyugdíjba küldi az ER-6n-t, szerepét a Z650 veszi át. Úgy tűnik, némi könnyedséggel megfűszerezve továbbviszi a sikeres koncepciót.

KTM 1090 Adventure

Helytállni, sőt, megpróbálni élre törni az utóbbi évek egyik legfelkapottabb kategóriájában nem könnyű feladat. Sok a nagyon jó ellenfél, akik borzalmasan magasra tolták a lécet. Ha valaki itt nyerni akar, annak mindent bele kell adni.

Yamaha MT-10SP/Tourer

A Yamaha nagyon komolyan beleállt a fejlesztésekbe. Az MT-10 alig kilenc hónap után megkapta az első frissítéseket, és nem azért, mert sürgős javítanivalót találtak volna. Ráadásul két új változat is bemutatkozott.

Honda X-ADV

Az Africa Twin dizájnja egy robogóba ültetve, plusz egy csipetnyi terepjáró képesség. Őrültség lenne? Vagy nagyon is használható elképzelés? Ennek jártunk utána Szardínián, ahol aztán mindenféle úton és mindenféle helyzetben próbára tettük az X-ADV-t.

Ducati Multistrada 950

Az új Multistrada 950 a kisebbik V2-es Testastretta-motorral, észszerű 113 lóerővel és egyszerűbb felszereltséggel vonzó áron, 12 990 euróért kerül piacra. A Motorrad főszerkesztője, Michael Pfeiffer elkísérte a Ducati főnökét, Claudio Domenicalit az egyik első kiruccanásra.

2017-es Harley-Davidson túramodellek

Több erő, nagyobb nyomaték, jobb hűtés. Kevesebb vibráció, jobb fogyasztás, szebb kipufogó hang és karcsúbb dizájn. Másképpen fogalmazva: mindenben jobb, mint az elődje volt.

Honda NC750X

Natural evolution – természetes fejlődés. Így jellemzi az NC család folyamatos finomítását a Honda. Vajon az eredmény igazolja a hangzatos szlogent?

Kawasaki ZX-10R - 2016

Közvetlenül a superbike-vb dobogójáról érkezett hozzánk a Kawasaki ZX-10R 2016-os kiadása.

Yamaha XSR700

A Yamaha középkategóriás naked modelljét, az MT-07-et az első évben vitték, mint a cukrot – nem véletlenül. Most itt a méltán kedvelt playmobil „neo retro“ változatként XSR700 néven, divatos custom külsővel. Megjelenésében új, műszakilag gyakorlatilag változatlan – szerencsére.

A leggyorsabb úthenger

Az új Sportsterek mellett a Fat Bob a Harley-Davidson legütősebb fegyvere a fiatalabbak kegyeiért vívott harcban. A pufók atléta tabudöntögető megoldásaival, katonai zöld fényezésével és meghökkentően jó vezethetőségével bizonyítja rátermettségét.

Korábbi cikkeink