Alrovat - Előzetes

Honda RC213V-S

A Honda a Katalán Nagydíjon tartotta a RC213V-S bemutatóját. Nem véletlenül, hiszen ez a motor nem kevesebb, mint egy utcai MotoGP-modell.

BMW R 1200 RS

R 1200 GS enduró, R 1200 R roadster, R 1200 GS Adventure kalandmotor és R 1200 RT túragép – a vízhűtéses bokszer köré a BMW széles modellprogramot épített fel. Egy túrasportos változat még hiányzott. Eddig. Függönyt fel, itt az új R 1200 RS.

Moto Guzzi Audace

Ha a Harley már unalmas

Honda CB125F

Rendszeresen kapom a szemrehányást a barátaimtól, hogy itt meg ott láttak motorral, de hiába intettek, nem volt semmi reakció. Bevallom, az út, a forgalom és a motor gyakran minden idegszálamat leköti, úgy adom meg az elsőbbséget egy járókelőnek, hogy közben nem veszem észre benne az ismerőst.

Kawasaki Z750

Gusztusos formavilág, 600-asokat alázó teljesítmény, kényelmes üléspozíció? Ezt mind tudja a Kawasaki Z750, megfejelve elfogadható vételárral és legendás problémamentességgel.

Összehasonlító teszt túraendurók

Ennél többet már kívánni sem lehet: ez a két motorkerékpár több mint egyszerű túraenduró: kényelmes luxustúrázók high-tech megoldásokkal, amelyek akár a világ végére vagy éppen csodás délfrancia tájakra is elvisznek.

Tomos E-Lite (A forgalmazó adataival frissítve)

Elég egy pillantás a kedves kék-fehér robogóra, máris tudjuk, hogy egy modern, ökotudatos világpolgár érkezik hangtalanul. Kozmopolita csajoknak van rózsaszín is.

Yamaha MT-07 Moto Cage

Elsőre úgy tűnik, mintha vadonatúj modell lenne. Aztán látjuk, hogy valójában egy megvadított, színekkel megbolondított MT-07.

Yamaha MT-07 Moto Cage

Csak egy színjáték? Szuper, de egy nyakast megérdemelne valaki

Korábbi cikkeink